Blog Başlık

  • Haziran 01, 2020 Bebek-Çocuk Giyim

    Bebeklerini kucaklarına almayı bekleyen anne babalar için bu süreçte en önemli konulardan biri de hazırlık alışverişi. Özellikle tecrübesiz ebeveynler, bir eksik kalmasından endişe ederek panik yapabilirler.

    bebeğe alışveriş listesi
  • Haziran 01, 2020

    Yaş ve vücut ölçülerine göre kıyafet seçimi, bebek ve çocuk giyiminde en önemli konulardan biridir. Bebekler ve çocuklarda vücut gelişimi belli bir yaşa kadar sürekli olarak devam eder ve çocuğunuzun beden ölçülerine göre alışveriş yapmazsanız, aldığınız kıyafetleri yalnızca birkaç kez giyebilir.

    yaşına göre bebek giyim
  • Mayıs 26, 2020 Anneler için Bilgiler

    Bebeklerin cildi oldukça hassas olduğu için giydirilen kıyafetlerin kumaşı kadar nasıl yıkandıkları da önemlidir. Ayrıca bebeğinizin kıyafetlerini sık sık değiştirip yıkayacağınızdan, uzun süre dayanabilmesi için de bazı püf noktaları vardır. İşte bebeğinizin kıyafetlerini yıkarken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar:

    bebek kıyafetleri yıkama, bebek kıyafetleri nasıl yıkanmalı
  • Mayıs 21, 2020 Bebek-Çocuk Giyim

    Bayramlarda çocukların heyecanı her zaman daha farklı olur. Bayramlık alışverişi ile başlayan bayram heyecanı, bayram günü sabah erkenden kalkıp bayramlıkların giyilmesi ile zirveye çıkar.

    bayramda bebek ve çocuk giyimi
  • Mayıs 05, 2020

    Tüm detaylarıyla yeni doğan bebeklerinin bakımı, anne babalar için en çok dikkat dikkat gerektiren zamanlardır. Bebekleri için her şeyin en iyisini isteyen ebeveynler, yeni doğan bebeklerinin giyiminde de birçok detaya dikkat etmelidir. Yeni doğan bebek giyiminde dikkat edilmesi gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

    yeni doğan bebek giyim
  • Nisan 26, 2020 Bebek-Çocuk Giyim

    Bebeklerin cildi ve vücudu yetişkinlere göre oldukça hassastır. Bebeklerde vücut ısısını koruma yetisi henüz gelişmediği için sıcak ve soğuğa karşı aşırı duyarlı olurlar ve bu sebeple daha çabuk üşürler ve terlerler. 

    mevsimine göre bebek giyimi
  • Mart 20, 2020

    Bebek ve çocuklarımız için özel zaman ayırmalı ve onların gelişimine katkıda bulunmalıyız. 3 yaş çocuklar ile evde yapılabilecek aktiviteleri şöyle sıralayabiliriz:

     

    3 yaş, çocuk, evde, aktivite, evde yapılacak aktiviteler, evde anne çocuk aktivite
  • Mart 19, 2020 Anneler için Bilgiler

    2 yaş çocuklar ile evde çeşitli ve eğlenceli aktiviteler yapılabilir. Hem çocuklarınız ile kaliteli vakit geçirmek hem de çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak için evde oynanabilecek aktiviteleri şöyle sıralayabiliriz:

     

     

     

     

     

    2yaş, çocuk aktivite, evde yapılacak aktiviteler, çocuklar ile evde, aktiviteler
  • Mart 19, 2020 Bebek-Çocuk Sağlık

    İnternetten yapmış olduğunuz alışverişlerde aklımızda büyük bir soru işareti kargo olmakta. Uzmanların yapmış olduğu açıklamalara göre, kargolarda virüs bulunmamakta.Ancak aklınızda soru işareti kalmaması adına kargolar nasıl dezenfekte edilir konusunda birkaç önerimiz bulunmakta.

    kargo, dezenfekte, virüs, korona, korona virüsü, kargo ile virüs bulaşır mı
  • Mart 19, 2020 Bebek-Çocuk Sağlık

    Günümüzde herkes korona virüsünden korunmaya çalışmakta. Aklımızda çok fazla soru ve tedirginlik var. Avm' lerin kapanıyor olması, dışarıy açıkmaktan kaçınmamız ve bir çok nedenden ötürü alışverişimizi online haline getirmek zorunda kaldık. 

    kargo, virüs, korona, korona virüsü, kargo ile virüs
  • Mart 19, 2019 Anneler için Bilgiler

    Yeni doğan bebeklerin vücudu 1 yaşından büyük bebeklere göre daha farklı ve hassastır. Bunun nedeni ise bebekler büyüdükçe vücut sıvılarının değişmesidir. Gerek yeni doğan olsun gerekse 1 yaşlarındaki bebekler gereğinden fazla giydirildiğinde isilik problemi ile karşılaşılabilecekleri gibi ince giydirildiğinde de soğuk algınlığı gibi hastalıklarla karşılaşılır.

    bebekler için yazlık kıyafetler, yazlık bebek kıyafetleri
  • Mart 15, 2019 Anneler için Bilgiler

    Bebek cildi yetişkin cildine kıyasla daha az yağ salgısı ürettiği için çok incedir. pH değeri nötre yakın olan bebeklerin vücudu daha fazla miktarda su içerdiğinden oldukça hassas ve narindir. Bu neden bebekler için şampuan seçimi son derece önemli bir konudur. Bebeklerde doğru şampuan kullanılmadığında tahriş ve enfeksiyon görülme olasılığı daha yüksektir. Bunun nedeni ise bağışıklık sisteminin giriş kapısının cilt yapısı olmasıdır. 

    bebekler için şampuan seçimi
  • Mart 08, 2019

    Tıpkı yetişkin modasında olduğu gibi bebek modası da her geçen gün değişmektedir. Trendlerle şekillenen bebek modasında bahar aylarında soft tonların ön plana çıkması beklenmektedir. Çok daha az desen kullanımına yer verileceği bebek bahar kombinleri arasında olabildiğince minimal tasarımları vitrinlerde göreceğiz. 

    bebekler için bahar modası, baharda bebek giyim, bebek giyim bahar kombineri
  • Mart 05, 2019 Anneler için Bilgiler

    Bebek kıyafetlerini uzun süreli kullanabilmenizin en önemli püf noktası doğru şekilde muhafaza etmesidir. Nem ve rutubet gören kıyafetlerin dokusu büyük oranda zarar görür. Bu nedenle özellikle bebek kıyafetlerini iyi muhafaza etmek istiyorsanız nem ve rutubetli ortamlardan uzak tutmanız gerekir. Genellikle kışlık ve yazlık kıyafetler ayrı ayrı yerlerde ve koşullarda muhafaza edilir. Bu noktada muhafaza etmek istediğiniz bebek kıyafetlerini kaldırmadan önce mutlaka temizlemelisiniz.

    bebek kıyafetleri nasıl muhafaza edilir, bebek kıyafeti muhafaza yöntemleri, bebek kıyafeti saklama yöntemleri
  • Şubat 28, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Öncelikle bilinmesi gereken bebek ayakkabısının bir aksesuar olmadığıdır. Bebeğin ortopedik gelişimini desteklemesi için bebek ayakkabıları oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Vücudu hızlı gelişen ve değişen bebeğin yürümeye başlaması ile birlikte adımlarının yere sağlam basması gerekir. Bunun içinde kaliteli bir bebek ayakkabısına ihtiyaç duyulur. Bu nedenle ebeveynlerin bebeğin kas ve iskelet sistemine zarar vermeyen doğru bebek ayakkabılarını seçmesi gerekir.

    bebek ayakkabıları, çocuk ayakkabıları, bebek ayakkabısı modelleri
  • Şubat 23, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    İkiz bebek sahibi olan aileler genellikle çocukları aynı şekilde giydirmektedirler. Hatta kıyafetle kalmayıp aynı saç modelini bile yapmaktadırlar. Bu durum anne babaların hoşuna gitse de aslında uzmanlara göre oldukça yanlış bir davranıştır. İkiz bebekleri sürekli aynı giydirme durumu zaman içerisinde ikizlerde birtakım sağlıksız sonuçların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Özellikle birey olma bilincinin oluştuğu yaşlarda ikiz çocuklar kesinlikle aynı giydirilmemelidir.

    ikiz bebekler nasıl giydirilmeli
  • Şubat 20, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    23 Nisan’da çocukların gönüllerince eğlenmesine izin vermelisiniz. Ayrıca çocuğunuzun hoşuna gidecek renkli kıyafetler alıp hediye ederseniz çocuğunuz daha renkli olacaktır. Günlük kıyafetleri güzel bir şekilde kombinleyebileceğiniz gibi çocuklara özel olarak tasarlanmış kostümlerden de alabilirsiniz.

    çocuklara özel en renkli nisan kombinleri, 23 nisan kombinleri
  • Şubat 15, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    35. Uluslararası İstanbul Kids Fashion-Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı’nda yeni sezona dair parçalar belli oldu. Yeni sezonda daha çok örgü ve terleme karşıtı kıyafetler ön plana çıkıyor. Ayrıca çevreci tutum çocuk kıyafetlerine de yansıyor ve bol, geri dönüştürülebilen malzemelerden üretilen kıyafetler sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor.

     

    çocuklar için yeni sezon trend, yeni sezon ürünleri
  • Şubat 12, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Çocuk kıyafetleri alırken genelde ebeveynler kendi zevkine göre seçim yapar. Ancak çocuğunuzun kıyafet seçimini çocuğunuzla birlikte yapmanız gerekir. Çocuğunuzun kışın ortasında şort giymek istemesi ya da çok absürt bir kıyafet seçimi yapmasında seçimine müdahalede bulunabilirsiniz. Bunun dışındaki durumlarda ise çocuk kıyafetleri alırken seçimi çocuğunuza bırakmalısınız. 

    çocuk kıyafetleri, çocuk ürünleri, çocuk kıyafetleri nasıl seçilir
  • Şubat 09, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

     Yetişkinlerde olduğu gibi çocuklarda da kıyafet seçimi oldukça önemlidir. Çocuklar kıyafet seçimlerini kendileri yaptığında daha öz güvenli oluyor ve kendi tarzlarını oluşturma imkanı yakalıyorlar. Daha öncesinde kızlar için pembe, erkekler için mavi kıyafetler ağırlıkta olsa da son zamanlarda bu durum yön değiştirmiştir. Günümüzde daha çok hem kızların hem erkeklerin giyebileceği unisex kıyafetler popüler hale gelmiştir.

    çocuk kıyafetlerinde renk kullanımı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR