Bebekler için Bahar Modası Önerileri!

bebek giyim bahar kombinleri

Tıpkı yetişkin modasında olduğu gibi bebek modası da her geçen gün değişmektedir. Trendlerle şekillenen bebek modasında bahar aylarında soft tonların ön plana çıkması beklenmektedir. Çok daha az desen kullanımına yer verileceği bebek bahar kombinleri arasında olabildiğince minimal tasarımları vitrinlerde göreceğiz. Hemen hemen her alanı etkisi altına alan minimal akım, bebek modasında da bu yıl bahar ve yaz trendleri arasında yerini alacak. Yapılan araştırmalara göre minimal giyim tarzının bebeklerin zihinsel gelişimine katkı sağladığı ortaya çıkmıştır. Minimal giyim tarzıyla giydirilen bebeklerin daha huzurlu ve mutlu olduğu gözlemlenmiştir. Ayrıca bebek kıyafetlerinde kullanılan kumaşlardaki az desen, bebeklerin dikkatinin dağılmasına önlerken konsantrasyon bilincini de geliştirmeye yardımcı olur. Bu nedenle bebekler için bahar modası önerileri arasında en önemli detay minimal desenler ve soft renklerdir.

Bebekler İlkbaharda Nasıl Giydirilmeli?

Bebeğiniz için giysi seçerken her mevsim önemlidir. Ancak ilkbahar aylarında hava sıcaklığının çok değişken olması nedeniyle baharda bebek giyim konusuna çok dikkat etmeniz gerekir. Bahar aylarında bebeğinizi kalın ve tek kat giydirmek yerine ince ince ve kat kat giydirmeniz oldukça önemlidir. Bunun nedeni ise hava sıcaklığı arttığında bebeğinizin üzerindeki katlardan birini kolay bir şekilde çıkarabilmenizdir. Örneğin; bebeğinize giydireceğiniz çok kalın olmayan bir tişört, ince bir kazak ya da hırka bebeğinizi sıcak tutacaktır. Yanınıza alacağınız bir mont ya da yağmurluk da bebeğinizin sıcaklık değişimine uyum sağlamasını sağlayacaktır. Bunun dışında bebeğinizi kalın giydirmeniz ısınan hava ile birlikte terlemesine ve hastalanmasına neden olacaktır. Bu nedenle özellikle ilkbahar aylarında bebeğinize gereğinden fazla ince ya da kalın giydirmemeye özen göstermelisiniz.

 

"İlkbahar aylarında bebeğime ne giydirebilirim?" diye düşünüyorsanız, Mamaslina’da kolayca bulabileceğiniz ikili ve üçlü takımlara göz atabilirsiniz. Örneğin; foxy takım ile mia grey yağmurluğu bebeğinize giydirerek güzel bir ilkbahar bebek kombini yapabilirsiniz. Foxy takımın içerisinde bulunan şapka sayesinde bebeğinizin kafasının da hava değişiminden etkilenmemesini sağlayabileceğiniz gibi farklı bir hava katmak içinde kullanabilirsiniz.


  

 

 

 

İlkbahar moda önerisi olan farklı bir takım arıyorsanız ise kendinden yelekli takımlara göz atmanızı öneririz. Mamaslina’da bulunan unicorn desenli eşofman altı, eşofman üstü ve yelekten oluşan takım gerek rengi gerekse desenleri ile ilkbahar modasının gözde parçalarındandır. İlkbahar aylarından bebeğinizin sıcaklık dengesini kolay bir şekilde korumanızı sağlayan Unicorn 3’lü takım ve daha fazla model seçeneğine "ikili takım" kategorilerimizden sekmesinden ulaşabilirsiniz. 

 

 


Etiketler: bebekler için bahar modası, baharda bebek giyim, bebek giyim bahar kombineri
Mart 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR