Ek Gıdaya Geçişte İhtiyacınız Olan Bebek Beslenme Gereçleri

Ek Gıdaya Geçişte İhtiyacınız Olan Bebek Beslenme Gereçleri

Bebekler ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenir. 6 aydan sonra ise doktor kontrolünde yavaş yavaş ek gıda verilmeye başlanır. Bu dönemde bebeklerin ihtiyacı olan bazı beslenme gereçleri vardır. Çocuk bebek beslenme gereçleri bebeklerin daha keyifli ve rahat yemek yemesini sağlayan gereçlerdir. Kaliteli ve sağlıklı bebek beslenme gereçleri için Mamas Lina sayfasını ziyaret ederek ihtiyacınız olan ürünleri sipariş verebilirsiniz.

Bebek Beslenme Gereçleri Nelerdir?

Bebeğinizin artık ek gıda yemeye başlaması gerektiğini düşünüyorsanız onun ihtiyacı olan beslenme gereçlerini edinmeniz gerekiyor. Bebeğiniz için almanız gereken beslenme gereçleri nelerdir? Öncelikle bir mama sandalyesine ihtiyacınız olacak. Minik bebeğiniz kendi başına oturabiliyorsa ve bir şeyleri kendi başına yemesini istiyorsanız mama sandalyesi en büyük yardımcınız olacaktır. Mama sandalyesinin yüksekliği ayarlanabilir olmalı, bebek hareket ettiğinde devrilme riski olmamalıdır. Sandalye seçiminizi bu kriterleri ön planda tutarak yaptığınızda yemek saatleri hem sizin hem de bebeğiniz için daha keyifli olacaktır.

Bebek Tabak, Kase, Kaşık ve Çatalları

Bebekler gördükleri her şeyi elleri ve ağızları ile tanımak ve tatmak isterler. Onun için bebeğiniz çoğu zaman yiyecekleri eli ile yemeyi tercih edecektir. Özel malzemeden üretilmiş, bebek sağlığına zarar vermeyen, desenleri ve renkleri ile bebeğinizde yemek yeme isteiği uyandıracak yemek tabak ve kaseleri bebeğinize keyif içinde yemek yeme fırsatı sunacaktır. Kapaklı modelleri tercih ederek bebeğinizin mamasını bu kaplarda saklayabilirsiniz. Minik ellerin anatomisine uygun şekilde tasarlanmış, tutma kısmı kauçuk çatal ve kaşıklar onlara çatal-kaşık kullanmayı öğretmek bakımından doğru tercih olacaktır.

 Cam Rende Olmazsa Olmaz

Çocuk bebek beslenme gereçleri içinde en önemli yere sahip olan şey cam rendelerdir. Bebekler ek gıdaya ilk başladığında çoğu yiyecek rendelendikten sonra verilir. Bu süreçte metal rendeler yerine bebekler için özel üretilmiş cam rendeleri tercih etmelisiniz. Cam rende yiyeceklerin vitamin kaybı yaşamamasını sağlar. Bebek mağazalarında birçok farklı modeli bulunan cam rendeler ile bebeğiniz için sağlıklı meyve ve sebze püreleri hazırlayabilirsiniz.

Bebekler yemek yerken biraz dağınık olabilirler. Bebeğinizin her yemekten sonra kıyafetini değiştirmek istemiyorsanız özel kullan at mama önlüklerini kullanabilirsiniz. Kağıttan üretilen bu önlükler yemek esnasında sizi kurtaracak pratik çözümdür. Kullan at mama önlüğü yerine yıkanabilir özelliğe sahip silikon mama önlüğü de kullanabilirsiniz. Alıştırma bardağı, mama termosu ve daha pek çok bebek beslenme gereçleri bu dönemde ihtiyacınız olan ürünlerdir. Kaliteli, sağlıklı ve şık tasarımları ile dikkat çeken bebek beslenme gereçlerine sahip olmak için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.

                 

Etiketler: bebek beslenme gereçleri
Mart 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR