Çocuklara Özel Banyo Bakım Ürünleri

Çocuklara Özel Banyo Bakım Ürünleri

Bebeklerin ve çocukların cildi çok hassastır. Hassas olduğu için çabuk tahriş olur. Yetişkinlerin kullandığı bakım ürünleri bebekler ve çocuklar için uygun değildir. Bebek ve çocuk banyo bakım ürünleri özel olarak formüle edilmiş ürünlerdir. Bu ürünlerin en önemli özelliği alerjik olmamasıdır. Ünlü markaların çocuk ve bebek bakım ürünlerine sahip olmak için ilgili sayfaları ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz.

Bebek Banyo Ürünleri Nelerdir?

Bebekler dünyaya gözlerini ilk açtıkları andan itibaren özel bakıma ihtiyaç duyarlar. Dünyaya adapte oluncaya kadar onlara anne karnında sahip oldukları konforu sunacak ürünler kullanmak gerekir. Bebekler için özel olarak formüle edilmiş banyo ürünleri onların hassas ciltlerine ve gözlerine zarar vermez. Banyo saatlerini daha eğlenceli hale getirmeniz ve bebeğinizi güven içinde yıkamanız için sahip olmanız gereken banyo bakım ürünleri nelerdir?

Bebek Küveti

Öncelikle bebeğinizi rahat bir şekilde yıkamak için onun anatomisi ile uyumlu, sizin hızlı hareket etmenizi ve bebeğinizin kaymasını engelleyen bir küvete ihtiyacınız olacaktır. İyi bir bebek küveti dengeli olmalıdır. Bebeğin oturur şekilde durmasını sağlayacak bir tasarıma sahip olmalıdır. Küvet bebek için yeterli büyüklükte olmalıdır. Küvet ile birlikte küvet filesi de bebek banyosu için mutlaka gereklidir.

Su Termometresi

Bebeklerin çok sıcak ya da soğuk su ile yıkanmaması gerekir. Bebek banyo suyu ortalama 36-37 derece olmalıdır. Su termometresi banyo suyu sıcaklığını ölçmenizi ve bebeğiniz için en ideal sıcaklığı sağlamanıza, su sıcaklığını kontrol altında tutmanıza yardımcı olacaktır. Banyo süngeri, banyo köpüğü ve banyo sabunu gibi gereçlerin de bebekler için üretilmiş modelleri ve türleri tercih edilmelidir.

Bebek Şampuanı ve Bebek Vücut Losyonu

Çocuk banyo bakım ürünleri arasında en önemlisi hiç kuşkusuz şampuandır. Bebekler ve çocuklar kesinlikle göz yakmayan bebek şampuanı ile yıkanmalıdır. Bebekler için üretilmiş göz yakmayan şampuanlar aynı zamanda alerjik reaksiyonları önler. Günümüzde onlarca markanın bebek şampunı bulunmaktadır. Bebeğinizin sağlığı için bebek şampuanı alırken kaliteden ödün vermemelisiniz. Bebek vücut losyonu ya da bebek yağı, bebeğinizin rahatlamasını ve cildinin kurumamasını sağlar.  Bebek banyo bakım ürünlerini yakından incelemek ve bebeğinizin ihtiyacı olan ürünleri sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, Mamas Lina kalitesi ile siz de tanışabilirsiniz.

Etiketler: çocuklara özel banyo bakım ürünleri
Mart 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR