Yenidoğan Bebek Bakım Ürünleri Nelerdir?

Yenidoğan Bebek Bakım Ürünleri Nelerdir?

Bebek cildi hassas olduğu için doğdukları andan itibaren özel bakım ürünleri kullanılması gerekir. Bebek bakım ürünleri ilk doğdukları andan itibaren bebeklerin ihtiyacı olan bakımı sağlayarak onların rahat ve huzurlu büyümeleri sağlar. Şampuandan pişik kremine, banyo lifinden bebek yağına, banyo sabunundan banyo köpüğüne kadar aradığınız tüm bakım ürünlerini Mamas Lina sayfasında bulabilir, ihtiyacınız olan ürüne sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

Bebeğiniz için Almanız Gereken Ürünler

Bebek bekleyen anne ve babaların en keyif aldıkları şeylerden birisi de dünyaya gözlerini açacak olan bebekleri için alışveriş yapmaktır. Yenidoğan için alınacak ürünlerin başında bebek giyim ürünleri ve bakım ürünleri gelir. Doğumdan sonra elinizin altında olması gereken bakım ürünleri nelerdir? Anne adayları hamilelik süreci boyunca bebeklerini kucaklarına alacakları anın hayalini kurarlar. Bu anı öyle çok hayal ederler ki onun için alacakları her şeyin çok kaliteli olmasını isterler. Yenidoğanın bakımı diğer yaşlara göre daha zahmetlidir ve ekstra özen ister. Yenidoğan dönemi bebeğin ilk bir ayı için kullanılan bir terimdir. Bebeklerin dünyaya adapte olduğu bu dönemde anne karnındaki rahatlığa ve konfora kavuşturulması gerekir. Bebek bakım ürünleri de bu amaçla üretilmiş olup her annenin bebeği için edinmesi gereken ürünlerdir.

Bebek Cildine Uygun Bakım Ürünleri

Bebeklerin hassas ciltlerini korumak için öncelikle bebek giyim ürünlerinin pamuklu olmasına, kalın ve sert dikişli olmamasına, kolay giyilen parçalar olmasına ve bebeği rahatsız edecek aksesuarlar taşımamasına dikkat etmek gerekir. Bebeklerin bakımı içinse gözlerini yakmayan özel formüle sahip şampuanlar kullanılması gerekir. Bebek şampuanı içeriğinde kimyasal madde, alkol, parfüm bulunmamalıdır. Butik bebek ürünleri satan sitelerden bebekler için en uygun şampuanları temin edebilirsiniz.

Pamuk, bebek bakım ürünleri arasında mutlaka bulunmalıdır. Bebeğin altını değiştirirken temizleme işlemi için ilk haftalarda pamuk kullanmanız gerekecektir. Islak mendil de kullanabilirsiniz. Ancak ıslak mendilin bebek cildinin ph değeri ile uyumlu olması, kimyasal içermeyen, saf su bulunduran ürünleri kullanmanız bebeğinizin pişik olmaması için önemlidir. Her temizlik sonrası bebeğinizin cildine pişik önleyici krem sürmeniz gerekir. Bebeğinizin saçlarını taramak için fırça ve tarağa, banyo sonrası masaj yapmak için bebek yağına ihtiyacınız olacağını unutmayın. Küvet, tırnak makası, banyo sabunu, banyo köpüğü, lif ve diğer bakım ürünleri için ünlü markaların bebek bakım ürünlerini bulabileceğiniz Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, ihtiyacınız olan ürünleri sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: yenidoğan bebek bakım ürünleri
Mart 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR