Blog Başlık

  • Şubat 07, 2019 Anneler için Bilgiler

    Teknolojinin gelişmesi hayatın her alanında değişikliklere neden olmuştur. Ortaya çıkan teknolojik aletlerin birçok yararı bulunsa da yanlış kullanımında da zarara yol açmaktadır.

    çocukları akıllı telefonlardan uzak tutmanın yolları
  • Şubat 05, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Çocuk kıyafetleri model açısından oldukça zengindir. Kız ve erkek çocukları için rengarenk kıyafetler bulunur. Çocuk kıyafetleri modellerini çocuğunuzla birlikte inceleyerek seçim yapabilirsiniz.

    çocuklar için kıyafetler
  • Şubat 02, 2019 Anneler için Bilgiler

    Çocuklarla iletişim halinde olmanız hem çocuğunuzun gelişimi açısından hem de çocuğunuzun gelişimi açısından fazlasıyla önem taşımaktadır. Ailecek yemek yenildiği zamanlarda çocuğunuzla hep beraber iletişim kurabilirsiniz. Çocuğunuzla konuşma başlatmak için aşağıdaki 6 yöntemi uygulayabilirsiniz.

    yemek masasında çocuğunuzu konuşturmak için tavsiyeler
  • Ocak 31, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Bebeklerin ve gelişme çağında olan çocukların ciltleri oldukça hassastır. Bu sebeple bebek ve çocuklarda kullanılacak her türlü eşyanın dikkatli ve özenli bir şekilde seçilmesi gerekir. Aksi halde çocuğunuzda çeşitli alerjik reaksiyonlar veya hastalıklar meydana gelebilir.  Sıcak tutması amacıyla kullanılan battaniyeler de özenle seçilmesi gereken eşyalar arasında yer alır. Bebek battaniyeleri ve çocuk battaniyeleri özel olarak üretilirler. Üzerinde bebeklere ve çocuklara yönelik desenlerin bulunduğu bu tarz battaniyeler çocuğunuzun cildinde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmazlar. Ayrıca çocuğunuzu sıcak tutarak soğuktan kaynaklı oluşabilecek hastalıklara karşı koruma sağlarlar.

    bebek battaniyeleri, bebek ve çocuk battaniyeleri, çocuk battaniyeleri
  • Ocak 29, 2019 Anneler için Bilgiler

    Bebek bezinin belirli aralıklarla değiştirilmesi bebeğin cildinin sağlığı ve hijyeni açısından oldukça önemlidir. Bebek bezi bağlama işlemine geçmeden önce ilk olarak kirli bezin alınması gerekir. Kirli bezi almak için öncelikle bebeğin ayaklarını tek elinizle yukarıya doğru kaldırmanız gerekir. Diğer elinizle ise bezde bulunan bantları açmalısınız. Bu işlemin ardından da bezin ön kısmını aşağı doğru çekmelisiniz. Bu sayede o bölgede bulunan kirler ve dışkı kalıntıları kısmen temizlenecektir. Eğer bu işlemi tam tersi şekilde yaparsanız bebeğinizde idrar yolu enfeksiyonları gözlenebilir. 

    bebek bezi bağlama yöntemleri, bebek giyim ürünleri
  • Bebeklerin cildi yetişkinlerin cildine kıyasla oldukça hassastır. Bebeğinizin cildinde herhangi bir alerjik reaksiyon meydana gelmemesi için kıyafet seçimini dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Doğru kıyafet seçimi bebeğinizin cildinin korunmasında yeterli olmayacaktır. Bunun yanı sıra bebek kıyafetleri özenle yıkanmalı ve kurutulmalıdır. Bebek kıyafetleri yıkanması işlemi yapılırken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır.

    bebek kıyafetleri nasıl yıkanır, bebek kıyafetleri yıkama yöntemleri
  • Ocak 22, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Tek parça bebek giyim ürünlerinin de bebek ikili takım modellerinin de kendilerine göre avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Bebek ikili takım modellerini bebeğin üzerine giydirmek ve çıkarmak daha kolaydır. İki parça kıyafet kullanımı, özellikle bebeğin altını değiştirirken size rahatlık sağlayacaktır. 

    bebek giyiminde tek parça ve ikili takımlar
  • Ocak 18, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Baharın gelmesiyle beraber bebeklerinize daha ince ve havadar kıyafetler almanız faydalı olacaktır. Sezonun öne çıkan bebek kıyafetlerini inceleyerek hangi kıyafeti alacağınız konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

    bebekler için bahar alışverişi, bebek alışverişi
  • Ocak 17, 2019 Anneler için Bilgiler

    Çocuk büyütmek zorlu bir süreçtir ve bu dönem içerisinde türlü zorluklarla karşılaşılır. Bu yüzden sağlam bir kaynaktan çocuk büyütme ile alakalı bilgi edinmek çok önemlidir. Çoğu anne baba internetten araştırma yapar. Ancak internette fazlasıyla yanlış bilgiler bulunduğu için bu pek doğru bir yöntem değildir. Çocuklar ile ilgili doğru bilgiler edinmek için en güvenilir kaynaklardan biri kitaplardır. Sadece annelerin değil babaların da bu tarz kitapları okuması gerekir. Özellikle annelerin mutlaka okuması gereken 5 kitap şu şekildedir:

    anneler için kitaplar, anne adayları için kitaplar
  • Ocak 15, 2019 Anneler için Bilgiler

    Bebek doğduktan sonraki ilk zamanlar fazlasıyla sıkıntılı geçen süreçlerdir. Özellikle ilk defa çocuk sahibi olan bireyler bebek bakımı konusunda yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olmayabilirler. Bebeğiniz doğduktan sonra ihtiyacınız olan 5 bilgiyi okuyarak, bebek bakım sürecini daha rahat geçirebilirsiniz.

    bebek ihtiyaçları, bebek bakımı bilgileri
  • Ocak 14, 2019 Anneler için Bilgiler

    Hamilelik ve çocuk bakımı konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan anne adayları için bazı kitaplar adeta bir kurtarıcı niteliği taşımaktadır. Kulaktan dolma bilgiler yerine kitaplardan edineceğiniz bilgiler, hamilelik sürecini daha sağlıklı geçirmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca kitaplardan edindiğiniz bilgiler sayesinde de bebeğinizin bakımını doğru bir şekilde yapabilirsiniz. Aşağıda bulunan anne adaylarının okuması gereken kitaplar listesini incelerseniz hangi kitabı alacağınız konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

    anne adaylarının okuması gereken kitaplar
  • Ocak 11, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Çocuk kıyafet seçimi dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Yanlış kıyafet seçimleri çocuğun kıyafetin içerisinde rahat edememesine ve kendini kötü hissetmesine sebep olabilir. Aşağıdaki 9 adımı inceleyerek çocuğunuz için en doğru kıyafeti seçebilirsiniz.

    çocukların kıyafet seçimi, çocuk kıyafetleri, çocuklar için kıyafetler
  • Ocak 10, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Bebek bekleyen ebeveynlerin bebekleri için kıyafet alışverişi yapması ne kadar keyifli olsa da dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Alacağınız kıyafetlerin doğal ve yumuşak kumaşlardan üretilmiş olması gerekir. Ayrıca alacağınız kıyafetler, bebeğin içerisinde rahatça hareket edebileceği bollukta olmalıdır. Yoksa bebek kıyafetin içerisinde bunalır ve hareket alanı kısıtlanır. 

    bebekler için kıyafet seçimi, bebek kıyafetleri seçimi
  • Ocak 07, 2019 Bebek-Çocuk Giyim

    Kombin konusunda en az anneleri kadar özenli davranan kız çocuklar için sizlerin işlerini kolaylaştıracak bir makale hazırlamak istedik. Her ne kadar biz çocuklarımızı küçük görsek bile bizim sandığımızdan da öte kız çocukları giyimlerine büyük önem gösterirler. 

    kız çocuk ürünleri, 2019 kız çocuk giyim, kız çocuk kıyafetleri
  • Aralık 26, 2018 Bebek-Çocuk Giyim

    Yeni bir yıla sayılı günler kaldı. Herkesi yeni yıl heyecanı sarmışken çocuklarımıza da hediye almayı ve bu özel günde sevimli bir yılbaşı çocuk kombini oluşturmayı unutmamalıyız.  Bu arada kısa bir süre kaldı diye korkmanıza gerek yok. Kısa bir süre kalmış olsa dahi birbirinden sevimli ürünler ve ufak detaylar ile yılbaşı kombinini tamamlamış olabilirsiniz.

    yılbaşı çocuk kıyafetleri, yılbaşı bebek kıyafetleri, yılbaşı çocuk kombinleri, yılbaşı bebek kombinleri
  • Kız çocukları için vazgeçilmez olan bir şey varsa, o da kullandıkları aksesuarlardır. Kız çocuklarının kullandıkları aksesuarlar çeşitlidir ve renk renk değişmektedir. Bir kız çocuğunun aynalı şifonyerinin üzerinde sayılamayacak kadar çok aksesuar bulunmaktadır, erkek çocuklarına nazaran kız çocuklarının odaları daha kalabalıktır. 

    kız çocukları için aksesuarlar, kız çocuk aksesuarları
  • Aralık 17, 2018 Bebek-Çocuk Giyim

    • Kız çocuklar, erkek çocuklara göre kıyafet seçiminde daha hassaslar. Rengini ve desenini beğenmedikleri kıyafetleri giydirmek neredeyse imkansız. Bu yüzden annelere, burada önemli yük düşüyor. Kız çocuklar rahat edebilecekleri ve rengini beğenebilecekleri kıyafetleri seçerken anneler ise kıyafetin cilde zararı olmamasına odaklanıyor.

    kız bebek kıyafetleri, kız bebek giyim, kız bebek kıyafetleri satın al
  • 1.Hafta: Tebrikler! Artık bir anne adayısınız ve 1. trimester dönemin ilk haftasındasınız. Yaklaşık 3 ay sürecek olan bu sürenin ilk haftasındasınız.

    2.Hafta: Rahminizin iç çeperi kalınlaşıyor, yani döllenmiş yumurtanıza ortam hazırlıyorsunuz. 

    bebeklerin hafta hafta gelişimi
  • Aralık 12, 2018 Bebek Bakımı

    Bebeklerin hassas ciltleri anneleri oldukça korkutmakta ve özellikle kış aylarında bebeklerini acil ihtiyaçları dışında dışarıya çıkarmamaktadırlar. Bebekler soğuk havayla karşı karşıya kaldıklarında, bir yetişkinin yüz felci geçirme ihtimalinden çok daha yüksek bir ihtimal ile yüz felci geçirme ihtimaline sahiptirler.

     

    kış bebekleri için cilt bakımı
  • Aralık 10, 2018 Anneler için Bilgiler

    Çocukların az yemeleri ebeveynlerin ciddi bir sorunudur. Onlara göre çocuklar ne kadar yiyeceğinin farkında olmayan bireyler olduklarından tıka basa yeyip aç kalmamalıdır. Çünkü vücut dirençlerinin düşeceğine, kendilerini kötü hissedeceklerine ve hasta olacaklarına inanırlar ebeveynler. Fakat aslında durum öyle değildir.

    az yiyen çocukların beslenmesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR