Blog Başlık

  • Ekim 27, 2018 Bebek-Çocuk Sağlık

    Yeni doğan bir bebeğin ağlaması ve hatta morarması çoğu ebeveyni korkutur. Hem yeni anne baba olmaları hem de bebeklerinin sürekli olarak ağlaması, onlar için dayanılmazdır. 0-6 grubu bebekler ağlarken çoğu zaman anne babanın da onlarla bir ağladığı görülmüştür.

    bebekler neden ağlar, bebek ağlama sebepleri
  • Ekim 25, 2018 Bebek-Çocuk Giyim

     Erkek çocukların kullanımına uygun kaliteli kumaş içeren ve uygun fiyatlı kıyafetler bulmak bir hayli zordur. Erkek çocukları için eşofman takımları veya normal takımlar son yıllarda aldığı uçurum zamlar ile son derece pahalılaşmıştır. Fakat yine de özellikle İnternet'ten yapılan alışverişlerde, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler bulmak mümkündür. 

    erkek çocuk takımları,erkek çocuk giyim, erkek çocuk giyim örnekleri
  • Ekim 23, 2018 Bebek-Çocuk Giyim

    Ucu eski Türklere kadar dayanan ve genelde bebek doğduktan sonraki bir ay içerisinde hem bebeği görmek isteyenleri toplu ağırlamak hem de bebeğe hediyeler toplamak için yapılan bu törende, anne adayı ve yakınları misafirler için yiyecek, içecek ve toplanılacak bir yer ayarlarlar. Annenin ve bebeğin doğumdan sonra ilk kez görüldüğü bu yerde toplanmanın asıl amacı bebek için dua okutmaktır. 

    bebek mevlut takımları, bebek mevlüt takımları, bebek mevlit takımları
  • Ekim 20, 2018 Anneler için Bilgiler

    Çocuğun doğumu yaklaştıkça anne babaların yükü sürekli olarak artar. Çocuğun doğmadan baby shower partisi, doğduktan sonra odası, giyeceği kıyafetler, beşiği veya anne babalık üzerine öğrenilecek her şey onlar için artık birer sıkıntı haline gelmiştir. Bebek yakın zamanda doğacaktır ve anne baba ona nasıl bakacağını bilmemektedir. 

    anne olacaklar için pratik bilgiler,
  • Ekim 19, 2018 Bebek-Çocuk Giyim

    Anneler kıllarına zarar gelecek diye bazen kendinden bile korudukları çocuklarının hasta olmasına dayanamaz. Çocuğunu kış aylarında kat kat giydirir, oysa bu yanlıştır. Çocuklar kat kat giydirilerek bir sonuca varılamaz, üstüne çocuk bir de çok terleyebilir veya giydiği kıyafetler onu rahatsız edebilir. 

    kış ayları çocuk giyimi, kış için çocuk kıyafetleri
  • Eylül 17, 2018 Anneler için Bilgiler

    Bebekler hakkında tüm merak ettiğimiz ve aslında hiç duymadığımız bilgilere bu yazımızda yer verdik. Dünyanın en masum canlılarından olan bebeklerimiz hakkında gerçekten neler biliyoruz? 

    bebekler hakkında
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR