Barbie Oyuncaklar

Barbie Oyuncaklar

Çocuklar oynayarak büyürler, onların en önemli işi oyun oynamaktır. Çevrenizi gözlemlediğinizde bebeklerin ve çocukların sürekli oyun oynadıklarını görebilirsiniz. Bu da gösteriyor ki oyun ve oyuncağın çocukların dünyasında önemli bir yeri vardır. Çocukların dünyayı tanımalarını ve yetişkinliğe sağlıklı bir şekilde adım atmalarını sağlayan şey oyun, oyun oynamak için kullandığı materyal ise oyuncaktır. Çocuklar çevrelerindeki her şeyi oyuncak olarak kullanabilir. Hayal dünyalarının genişliği, onlara oyun ve oyuncak ile ilgili bir sınırlama getirmez ve kendi dünyalarında her şeye yeni bir anlam kazandırabilirler. Bizim gözümüzde değersiz olan bir şey onların gözünde oyunlarının en önemli unsuru olabilir.

Oyuncaklar erkek veya kız çocuk için çok keskin çizgilerle ayrılmamalıdır. Araba ile kız çocukları da oynayabilmeli barbie oyuncaklar ile erkek çocuklar da oynayarak kız arkadaşarı ile sosyal ilişki kurabilmelidir. Bebeklerin ruhsal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sunan oyuncak modellerini Mamas Lina sayfasını ziyaret ederek yakından inceleyebilir, çocuklarınız için hayal düyalarını genişletecek oyuncaklar satın alabilirsiniz.

Kız Çocuklarının Vazgeçilmez Bebeği: Barbie Oyuncaklar

Kız çocuklarının vazgeçilmez oyuncağı olan Barbie bebekler onların gelişimi açısından herhangi bir risk oluşturmaz. Barbie oyuncaklar ile ilgili yapılan “çocuklarda ulaşılması imkansız kimlik algısı oluşturduğu” yönündeki eleştiriler, üretilen farklı görüntüye sahip Barbie bebeklerle ortadan kalkmıştır. Kız çocukları artık incecik bir beli ve sarı saçları olan tek tip Barbie bebeklerle değil farklı saçları olan, farklı ten rengine sahip barbie bebeklerle de oynamaya başlamıştır. Farklı ten ve saç rengine sahip yeni Barbie oyuncaklar, çocuklara  insanların birbirinden farklı olabileceğini öğretmesi açısından önemlidir.

Barbie Oyuncak Çeşitleri  

Çocukların bilişsel gelişimi kadar sosyal gelişimi de oyuncaklar sayesinde gerçekleşir. Sevdiği karakterlerin resimleri ve baskılarının yer aldığı oyuncaklar, onların daha mutlu oyun saatleri geçirmelerine, oyun esnasında hayal dünyalarının gelişmesine, onlar farkına dahi varmadan bilişsel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sürdürmelerine yardımcı olur. Barbie bebekler, Barbie legolar, Barbie mutfak setleri, Barbie kum seti, Barbie’nin hayvanları oyun seti, Barbie okulda oyun seti, Barbie muhteşem bukleler seti, Barbie mutfak dünyası seti, Barbie veteriner merkezi seti... gibi Barbie oyuncaklar kız çocuklarının en sevdiği oyuncak türleridir. Çocuğunuzun bilişsel ve sosyal gelişiminin tam olması için ona sevdiği oyuncaklardan bir dünya kurabilirsiniz. Bunun için Mamas Lina sayfasnı ziyaret edebilir, en gözde Barbie oyuncaklara uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Etiketler: barbie oyuncaklar
Mart 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR