Kreş Çantası Nasıl Olmalı?

Kreş Çantası Nasıl Olmalı?

Bebeklikten çıkan ve kreş çağı gelen çocuğunuz için kreş çantası alırken bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Artık büyümeye başlayan ve kreşte ihtiyacı olan şeyleri taşımak isteyen çocuğunuz için en uygun çantayı satın alarak onun eğitim hayatına ilk adım attığı kreş yıllarını daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Birbirinden şık kız ve erkek çocuk kreş çanta modellerini yakından incelemek ve çocuğunuzun hayal dünyasına hitap eden çantayı ona hediye etmek için Mamas Lina sayfasını ziyaret ederek güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kreş Çantası Nedir?

Çocukların eğitim hayatına ilk adım attıkları yer olarak kabul edilen kreşler çalışan annelerin bebeklerini gün boyunca bıraktıkları bir merkezdir. Çocuklar 2 yaşından itibaren kreşe gidebilirler. Bu süreci daha eğlenceli hale getirmek ve çocukların kreşe götürmek istediği eşyalarını taşımalarını sağlamak, onları kreşe gitmeye heveslendirmek için kreş çantaları kullanılabilir. Çocuk kreş çanta modelleri okul çantalarına göre daha küçük ve hafiftir.  Kreş çantaları, kız ve erkek çocukların beğeni ve beklentilerine göre tasarlanır. Kız çocuklar için daha feminen renkler ve Masha, Sue and Se, Unicorn, Lol Bebek, Elsa-Anna gibi sevimli çizgi film karakterleri kullanılan kreş çanta modellerinde tercih edilen renk ise kız çocuklarının en sevdiği renk olan pembedir.

Erkek çocuk kreş çanta modellerinde ise ağırlıklı olarak siyah, mavi, kırmızı gibi renklerle birlikte Örümcek Adam, Mickey Mause, Batman gibi karakterler kullanılmakta. Erkek çocukların en sevdiği çanta modelleri arasında yer alan araba kabartmalı çantalar ise onların hayal dünyasına hitap eden çanta modelleridir.

Kreş Çantası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çocuk kreş çantası hafif olmalı, kolay taşınmalıdır. Çok büyük ve ağır çantalar daha kas-iskelet sistemi tam gelişmemiş olan çocuklarda omurgayı olumsuz etkiler. Tek omuz askılı çantalar yerine iki omuz askılı çantaları tercih etmek daha doğrudur. Çekçekli kreş çanta modelleri çocukların sırtına yük binmesine engel olacağı için tercih edilebilir. Sırt çantalarında bel destek pedi bulunmalıdır. Kemer askılı modeller çantanın ağırlığını omurgaya eşit şekilde yayacağı için tercih edilebilir. Çantanın kullanışlı bölmeleri olmalı, su matarası için ayrı bir bölüm bulunmalıdır. Kaliteli malzemeden üretilmiş erkek ve kız çocuklara özel kreş çanta modellerini yakından incelemek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürüne sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

Etiketler: kreş çantası nasıl olmalı
Mart 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR