Kız Çocuk Ürünleri Nasıl Kombinlenir?

kız çocuk giyim kombinleri

Kombin konusunda en az anneleri kadar özenli davranan kız çocuklar için sizlerin işlerini kolaylaştıracak bir makale hazırlamak istedik. Her ne kadar biz çocuklarımızı küçük görsek bile bizim sandığımızdan da öte kız çocukları giyimlerine büyük önem gösterirler.


Kız Çocuk Ürünleri Kombinlerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


Kız çocuk ürünleri kombini yaparken işimizi kolaylaştıran en önemli şeylerde biri öncelikle gündelik bir kombin mi yapılması gerektiği yoksa özel günler için bir kombin hazırlanması gerekteğine karar verilmelidir. Sonrasında seçtiğiniz kıyafeleri ufak dokunuşlar ile istediğiniz tarza uyarlayabilirsiniz.


Renkli Elbiseleri Kombin Yapın.


Tek parça ürünleri kombin yapmak her zaman daha kolaydır. Özellikle renkli,kabarık ve pullu elbise modelleri kız çocukları için vazgeçilmez diyebilirim. Aşağıdaki gibi renkli kız çocuk elbisesini kolaylıkla günlük olarak giydirmek ve özel günlerde giydirmek için tercih edebiliriz. 

  

 

 

Yukarıda yer alan Nancy Star Pembe elbise modelimiz her kız çocuğunun beğeneceği tarzda bir elbise modelidir. Bu modeli daha çok özel günlerde; mevlüt, düğün, doğum günü ve yılbaşında tercih edebilirsiniz. Bunun altına sevimli bir beyaz ayakkabı ile kombinleyerek günlük olarak da kullanabilirsiniz. Bu modelin lacivert ve kırmızı da olmak üzere farklı renkleri mevcut. 

 

 



 

 

 

Melisa İkili takım elbisemiz  ise daha çok rahat bir şekilde her gün tercih edebileceğiniz bir kız çocuk elbisesidir. Bu arada kombin yaparken bu tarz ikili takım şeklinde olan modelleri tercih ederseniz eğer işiniz daha kolay bir olacak... Saç aksesuarları ile birlikte satılan bu tarz kombinlere kız çocuklarınız bayılacak. 

 

 

İkili Takımlardan Faydalanın

 

İkili ve üçlü kız çocuk takımları  ​kullanım açısından ve de kombinlenme açısından en kolay ürünlerdir. Zaten hazır bir şekilde size kombinlenmiş olarak geldiği için tek yapmanız gereken ufak tefek dokunuşlar yapmaktır. Bu tarz ürünleri hem yaz hem de kış için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yazın daha çok şort-gömlek, şort-tişört ve etek-tişört şeklinde kombinleyebilirsiniz. Ancak soğuk havalar içerisinde olduğumuzdan dolayı kışın kız çocuklarınız için yapacağınız kombinlerden söz edelim. 


 

 

 

Pembe ve bir o kadar tatlı! Kız çocuklarının en çok sevdiği renk tabi ki pembedir. Yukarıdaki gibi hazır üçlü takımları günlük kombinlerinize ekleyebilirsiniz. 2,3,4,5 ve 6 yaş için bedenlerimiz mevcuttur. 

Bonibon 3'lü takım için tıklayabilirsiniz. 

 

Ceket ve Montlar ile Kombinlerinizi Tamamlayabilirsiniz

 

Kış aylarında olmamız nedeniyle yaptığımız kombinleri tamamlayacak mont ve ceketlere ihtiyacımız var. Renkli, parlak ve pembe detaylı modeller 2019 kız çocukları ürünleri arasında yine en fazla tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Kız çocuk ceketlerinde sade bir kombini daha hareketli ve renkli ceketler ile kombinleyebilirsiniz. 

 


 

 

Çiçek detaylı kot ceket modelimizi daha çok bahar aylarındaki kombinler için tercih edilmelidir. Ürünü satın almak ve incelemek için tıklayınız. 

 

Bu arada yukarıdaki kot ceket modelimizi kombinlerken sade tişört veya uzun kollu bady üstüne giydirebiliriz. Bunu da saç bandı tarzı sevimli ürünler ile kombinlememiz güzel olacaktır. 



 

 

Son kombin örneğimizde yer alan mont modelimiz ise lila renktir ve yine kız çocuklarının sevdiği tarza uygun şekilde yapılmıştır. Parlak ve tüylü detaylar ile oluşturulan bu mont modelimiz kışın çocuğunuzu soğuktan koruyacağı gibi aynı zamanda severek kullandığı bir parça haline de gelecektir. 

Bu güzel montu satın almak istemez misiniz? 

 

Link:

https://www.mamaslina.com/rainy-mont-lila

 

Dipnot: Kız çocuklarınız için ürünleri kombin ederken onların sevdiği parçaları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Daha çok sizin beğendikleriniz de öte yaşı biraz daha büyük kız çocukları için fikir alışverişi ile kombin oluşturulabilir. 

 

Umarım yazımızı beğenirsiniz, Keyifli günler dileriz. 


Etiketler: kız çocuk ürünleri, 2019 kız çocuk giyim, kız çocuk kıyafetleri
Ocak 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR