Yılbaşında Çocuğuma Ne Giydirmeliyim?

yılbaşı çocuk kombinleri

Yeni bir yıla sayılı günler kaldı. Herkesi yeni yıl heyecanı sarmışken çocuklarımıza da hediye almayı ve bu özel günde sevimli bir yılbaşı çocuk kombini oluşturmayı unutmamalıyız.  Bu arada kısa bir süre kaldı diye korkmanıza gerek yok. Kısa bir süre kalmış olsa dahi birbirinden sevimli ürünler ve ufak detaylar ile yılbaşı kombinini tamamlamış olabilirsiniz.


Çocuğunuza Yılbaşı Kombini Yapmak için 5 İpucu!


Çocuğunuza evdeki ürünleri ile yılbaşı kombini oluşturabileceğiniz gibi aynı zamanda birkaç ürün ile de yılbaşında çocuklarınızı sevindirebilirsiniz.


1.      Yılbaşı Pandufları… Yılbaşı temalı çocuk pandufları eğer evde kutlama yapacaksanız seçebileceğiniz en güzel seçeneklerden birisidir. Yılbaşı pandufları hem kendi çocuğunuza hem de bir başka çocuğa güzel bir hediye olabilir.

 



2.      Kırmızı elbise ve kıyafetler…Yılbaşı konsepti genellikle kırmızı olduğu için kırmızı elbiseleri, üstleri, ve kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Kız çocukarı için kırmızı elbiseler vazgeçilmez yılbaşı kombini olacaktır.

 


Yukarıdaki kırmızı elbiseyi satın almak için buraya tıklamanız yeterli.


3.      Yılbaşı Aksesuarlarını Kullanın. Yılbaşı aksesuarları genelde sevimli şapkalar olduğu için çocuğunuz da severek kullanacaktır. Işıklı yılbaşı ve Noel baba şapkaları hem erkek çocuklarınız hem de kız çocuklarınız için güzel bir seçenek olacak! Bir de geyikli Noel taçları da yılbaşında çocuğunuza takabileceğiniz güzel aksesuar örneği.

 


4.      Kostümler! Kostümler ile yılbaşı kombini yapmak oldukça basittir. Noel Baba kostümleri özellikle erkek çocuk kıyafetleri için güzel bir seçenek olabilir. Hem çocuklarınızın da ilgisini çekebilir.


5.      Işıklı aksesuarlar ile kombinleri süsleyebilirsiniz. Kırmızı ve ışıklı ürünler yılbaşı denilince akla gelen objeler arasında yer alıyor. Haliyle ışıklı şapkalar, ışıklı ayakkabılar ve taçlar tercih edebilirsiniz. Çocuklarınız için farklı bir konsept olacaktır.

 

 Tüm yılbaşı ürünlerimizi görmek için neden tıklamıyorsunuz?

https://www.mamaslina.com/yilbasi

 

 

 

Etiketler: yılbaşı çocuk kıyafetleri, yılbaşı bebek kıyafetleri, yılbaşı çocuk kombinleri, yılbaşı bebek kombinleri
Aralık 26, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR