Çocuklar İçin Yeni Sezondan Trend Çağrısı

çocuklar için yeni trend çağrısı,

35. Uluslararası İstanbul Kids Fashion-Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı’nda yeni sezona dair parçalar belli oldu. Yeni sezonda daha çok örgü ve terleme karşıtı kıyafetler ön plana çıkıyor. Ayrıca çevreci tutum çocuk kıyafetlerine de yansıyor ve bol, geri dönüştürülebilen malzemelerden üretilen kıyafetler sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor.

Çocuk kıyafetleri de yetişkin kıyafetlerindeki trendlerden fazlasıyla etkilenmiş durumda. Bebek ve çocuk kıyafetlerinde özellikle toprak ve mavi tonlarında renkler hakim olacak. 80’lerden kalma vintage esintileri, çocuk modasında da kendini hissettirecek. Kıyafetlerin üzerinde sloganlara ve baskılara sıklıkla yer verilecek. Erkek çocuk kot ceketleri, daha çok eski tarz motorcu ceketleri tarzında olacak. Kız çocukları için de 90’lar Miami modasından esinlenerek tasarlanmış şortlar ve şapkalar çıkacak.

Çevre Dostu Kıyafetler Ön Plana Çıkıyor

Son zamanlarda çevre dostu davranışlar popüler hale gelmiştir. Kıyafetlerde de çevre dostu üretime gidilmiştir. Yeni sezonda geri dönüşüm özelliğine sahip malzemelerden üretilen kıyafetler mağazalarda sıklıkla karşımıza çıkacak. Çocuklarınız için bu tarz kıyafetlere yönelerek siz de bu çevre dostu hareketin bir parçası olabilirsiniz.

Bunun yanı sıra kıyafet seçimi yaparken daha doğal içerikli ürünlere yönelmelisiniz. Kimyasal yöntemler kullanılarak üretilmiş ürünler hem çocuğunuzun cildine hem de çevreye zarar verecektir. %100 pamuk veya bambu ipliğinden üretilmiş kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Özellikle bambu ipliği kullanılarak üretilen kıyafetlerin çevreye ve çocuğunuzun cildine herhangi bir zararı bulunmaz.

Çocuğunuzun Zevkine De Önem Verin

Kıyafet seçimi yaparken çocuğunuzun zevkini ve tarzını da ön planda bulundurmanız gerekir. Kıyafet alışverişini birlikte yaparak hem çocuğunuzun fikirlerini alabilirsiniz hem de birlikte keyifli vakit geçirmiş olursunuz. Kıyafet seçiminde çocuğunuzun fikirlerine önem vermeniz kendi tarzının oluşmasına katkıda bulunacaktır. Çocuğunuz kendi tarzını yansıtan kıyafetlerin içerisinde kendini daha iyi hissedecektir. Bu sayede çocuğunuz daha öz güvenli bir birey olacaktır.

Çocuğunuzun mevsime uygun kıyafetler giymesi gerekir. Ancak hangi tarzda kıyafetler giyeceğini, bütçenizin uygun olması durumunda çocuğunuza bırakmalısınız. Çocuk kıyafetleri geniş bir fiyat skalasına sahip olduğu için kendi bütçenize uygun bir firma belirleyip alışverişi buradan yapabilirsiniz.

 

 

Etiketler: çocuklar için yeni sezon trend, yeni sezon ürünleri
Şubat 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR