Anne Olacaklar İçin Pratik Bilgiler

anne olacaklar için pratik bilgiler

Çocuğun doğumu yaklaştıkça anne babaların yükü sürekli olarak artar. Çocuğun doğmadan baby shower partisi, doğduktan sonra odası, giyeceği kıyafetler, beşiği veya anne babalık üzerine öğrenilecek her şey onlar için artık birer sıkıntı haline gelmiştir. Bebek yakın zamanda doğacaktır ve anne baba ona nasıl bakacağını bilmemektedir.

Bebek giyim ürünlerini incelemek için bebek giyim sayfamızı ziyaret edin. 

Bebek Nasıl Kundaklanır?

Bunu hayatınızı kolaylaştıracak bir fotoğrafla anlatmakta fayda var.

  

 İşte bu kadar basit...

in ağrısı vardır. Her bebek ağladığında doktora götürmek yerine, onu kucağınıza alıp başı göğsünüze gelecek şekilde yatırabilirsiniz. Kokunuz ve kalp ritminiz onu sakinleştirecektir. Ayrıca sakin ses tonuyla konuşmanız da sakinleşmesine etki edecektir.

Neden ağladığını bilmediğiniz bebeğinizin altını değiştirmek, karnını doyurmak ve gazını çıkarmak da sakinleşmesini sağlayabilir.

Bebek Emzirmek

Bebek ilk emdiği memeden daha çok süt içmektedir bu nedenle sağlıklı memeye oranla daha zor emzirme sağlayacak memeden süt vermeye başlanması daha mantıklı olacaktır. Emzirmek annenin enerjisini tüketeceğinden, anne kendisine enerji sağlayacak besinler tüketmelidir.

Bebekler anne sütü sayesinde kolayca uyumaktadır. Bebeğin emme süresi ortalama 15 dakikadır.

Göğüsleriniz bedeni önemli olmaksızın, her zaman bebeğe yetecek sütünüz olacaktır ve bebeğin anne sütüyle beslenmesi, bağışıklık sistemini güçlendirecektir.

Ayrıca emzirmek ileride geçirilebilecek göğüs hastalıklarını da engellemektedir.

Günlük Ortalama Kaç Bez Gider?

        0 Numara=8 Bez

        1 Numara= 7 Bez

        2 Numara= 6

        3 Numara= 5

        4 Numara= 4-5

        5 Numara=  4

        6 Numara= 4

 

Bebek Ne Kadar Uyumalı?

Bebeğin yaşına göre ihtiyaç duyduğu uyku miktarı çizelgede görüldüğü gibidir. Birkaç saat oynama ihtimali olsa da, bebekler ve çocuklar buna uygun uyutulursa, daha sağlıklı çocuklar büyüyecektir. 

 

 

Etiketler: anne olacaklar için pratik bilgiler,
Ekim 20, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR