Erkek Çocuk İkili Takım Modelleri

Erkek Çocuk İkili Takım Modelleri

 

Erkek çocukların kullanımına uygun kaliteli kumaş içeren ve uygun fiyatlı kıyafetler bulmak bir hayli zordur. Erkek çocukları için eşofman takımları veya normal takımlar son yıllarda aldığı uçurum zamlar ile son derece pahalılaşmıştır. Fakat yine de özellikle internetten yapılan alışverişlerde, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler bulmak mümkündür.


Günlük İkili Erkek Çocuk Takımları


Erkek çocuklarının son derece rahat etmesini sağlayacak ve kaliteli kumaşıyla onları sağlıklı tutacak, özellikle kış için üretilmiş yünlü olanlarıyla erkek çocukları sıcak tutacak bu takımların fiyatı bazı yerlerde piyasanın çok altında olabilmektedir.

        

Erkek çocuk sevimli ikili takım için tıklayınız.  

Erkek çocuk ikili takım modelleri arasında hem spor günlük hayata uygun hem de daha özel günler için tercih edebileceğiniz modeller vardır. Yukarıda gördüğümüz model erkek çocukların-bebeklerin günlük kıyafetleri arasına rahatlıkla ekleyebilirsiniz. 

Normal Takımlar

 

 

 

Bu sevimli ikili takımı satın almak için tıklayınız. 

   

Gömlek pantolon erkek çocuk ikili takım için tıklayınız. 

Havalı ve karizmatik duracak erkek çocuklarına giydirilecek bu kıyafetin hem sağlık açısından yan etkisi bulunmamaktadır hem de kıyafet piyasaya oranla son derece ucuzdur. Görsel araması ile bulunabilecek bu kıyafetin fiyatı sizleri şaşırtacaktır, tükenmeden alıp çocuğunuza giydirmenizi tavsiye ederiz. Çünkü bir çocuk bu kıyafetle dolaşırken, arkadaşlarından aldığı destek ile öz güven kazanacaktır.

 

 

 

Üzerine giydikleri yelekler ile motorcu havası andıran bu kıyafetleri çocuklar son derece beğenip, gördükleri yerde almak istemektedirler. Yukarıda gördüğünüz model üçlü bir takımdır. Üçlü takım içerisinde gömlek, pantolon ve yelek yer alıyor. Ve bu güzel üçlü kombine göre fiyatı oldukça uygundur. Kaçırmayın...

 Bu erkek üçlü takımı satın almak için tıklayınız. 


 


Etiketler: erkek çocuk takımları,erkek çocuk giyim, erkek çocuk giyim örnekleri
Ekim 25, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR