Bebek Mevlut Takımları

bebek mevlüt takımları

Ucu eski Türklere kadar dayanan ve genelde bebek doğduktan sonraki bir ay içerisinde hem bebeği görmek isteyenleri toplu ağırlamak hem de bebeğe hediyeler toplamak için yapılan bu törende, anne adayı ve yakınları misafirler için yiyecek, içecek ve toplanılacak bir yer ayarlarlar. Annenin ve bebeğin doğumdan sonra ilk kez görüldüğü bu yerde toplanmanın asıl amacı bebek için dua okutmaktır.


Bebeğini misafirlere ilk kez gösterecek annenin heyecanıyla birlikte seçmesi gereken bir de mevlut takımı vardır. Annenin seçmekte en çok zorlanacağı konulardan bir tanesi de budur. Gösterişli bir şey olmalıdır ama bebeğe de zarar vermemeli, onu rahat hissettirmelidir. Aşağıda yer alan  kız bebek mevlut takımı modelimiz de en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. 

 

Kız Çocuk Mevlüt Takımı Örneği


 

 

Kız çocuk mevlut takımı satın almak için tıklayınız. 


Resimde görüldüğü gibi bir elbise seçmek anneler için mantıklı olabilir. Çünkü kıyafet kumaşı dolayısıyla hem yeni doğana uygundur hem de gösterişli bir elbisedir. Yani mevlit için kullanılması uygundur.




 

 

Erkek çocuk mevlut takımı satın almak için  tıklayınız. 


Sevimli mi sevimli bu kıyafet yeni doğan bebeklerin kullanımına uygunluğunun yanı sıra düşük fiyatlıdır. Zaten bebeğin doğması veya doğacak olması dolayısıyla harcanacak onlarca paranın içerisinde bir de bunun masraf olmaması anne baba için de iyi olur. Kumaşı kalitelidir ve yeni doğana herhangi bir yan etkisi yoktur. Gösterişten uzaktır ama yine de bebeği olduğundan daha şirin gösterecektir.  İçerisine küçük bir nazar boncuğu yerleştirilmesinde fayda vardır.

 


Etiketler: bebek mevlut takımları, bebek mevlüt takımları, bebek mevlit takımları
Ekim 23, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR