Kışın Doğan Bebekler İçin Alışveriş Listesi

Kışın Doğan Bebekler İçin Alışveriş Listesi

 

Çocuk sahibi olmak her anne babanın hayalidir ve doğan çocuk hayatlarında en kıymet verdikleri kişidir. Hayata karşı sorumluluklarını ikiye üçe katlamalarına neden olan çocuk sahibi olma durumu bir de kışın gerçekleşirse onlar için daha sıkıntılı bir durum söz konusudur. Acaba üşütür de doğar doğmaz hasta olur mu? Ya onu koruyamazsam? gibi özellikle annelerin psikolojik olarak yaşadığı problemler bulunmaktadır. Bu problemleri azaltmak ve çocuğu en iyi şekilde korumak için donanımlı bir ihtiyaç listesi hazırlanmalıdır.

Özellikle havalar soğumaya başladığında bebek kıyafetleri için alışveriş yapmak bunaltıcı olabilir. Bir kış bebeği için hazırlanırken, küçük çocuğunuzu sıcak ve rahat tutmak için doğru eşyaların elinizin altında olması önemlidir. Yeni doğanlar için tulumlar, uyku tulumları ve ciltlerine tam oturan diğer ürünleri isteyeceksiniz.

Öncelikle, uzun kollu ve pantolonlu birkaç tulumunuz olduğundan emin olun. Tulumlar üst üste giymek için mükemmeldir, böylece küçük çocuğunuz soğuk günlerde veya gecelerde sıcacık kalır. Hassas cildi tahriş etmeyecek pamuk gibi yumuşak malzemeler arayın. Ayaklı traversleri de unutmayın - bunlar soğuk zemin veya parke yüzeylere karşı ekstra yalıtım sağlar.

Erkek bebek kıyafetleri için alışveriş yapmak aynı anda bunaltıcı ve heyecan verici olabilir! Yeni bir kış neşesi bekliyorsanız, o geldiğinde tüm temel ihtiyaçların hazır olması önemlidir. İşte en soğuk aylarda küçük çocuğunuzu sıcak ve rahat tutmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olmanız için alışveriş listenizde olması gereken bazı öğeler.

Kışın doğan erkek bebekler için kapüşonlu tulum ve kalın çoraplardan pelüş battaniyelere ve örgü şapkalara kadar sevimli ve sıcacık seçenekler eksik değil. Her zaman sıcak kalmasını sağlamak için, onu tüm sezon boyunca rahat tutacak yünlü veya yünlü gibi daha kalın kumaşlar arayın. Ayrıca o sevimli eldivenleri, patikleri ve kazakları da unutmayın - o kadar çok farklı renk ve dokuya sahipler ki karşı koyamayacaksınız! İşte kışın doğan erkek bebeklerin ebeveynleri için bazı temel malzemeler:

 

Alışveriş Listesi


        Tulum: Çok sıcaktan haz etmeyen ve rahat olmak isteyen yeni doğanların sıcak kalmalarına ve hastalıktan korunmalarına yarayacak en iyi kıyafet tulumlardır. En az 4-5 adet alınmalıdır.

 

 

  

Erkek bebek tulum modelini satın almak için tıklayınız. 

 

 

 


   Body: Uzun kollu veya atlet şeklinde edinilecek olan bodyler yeni doğanların ideal kıyafetlerindendir. Üzerine giyeceği kazak, tulum veya herhangi bir şey ile soğuğu iki kıyafetin arasında tutacak bebeğe geçmesini engelleyecektir. En az 5 tane edinilmelidir.


   Ayaklı Tayt: Altına giyilen çorap ile hem ayakları hem de içindeki yün ile bacakları sıcak tutacak bu kıyafet hem çocuğun belini sıkmayacak hem de onun sıcak ve rahat olmasını sağlayacaktır. 2 adet yeterli olacaktır.


   Çorap ve Yün Patikler: Bir çocuğun hastalığı en çok kaptığı yer olan ayaklarını sıcak tutmak, onu birçok hastalıktan koruyacaktır. En az 10 adet edinilmelidir.


   Pamuklu Uzun Kollu Pijama: Çocuğa gece uyurken giydirilecek bu takımlar, onun gece uyurken de sıcak ve rahat olmasını sağlayacak onu hastalıklardan koruyacaktır. 3 adet edinmek yeterlidir.


  İç Zıbın: 2 adet almak yeterli olacaktır çünkü bebek doğduğu gibi büyük bir hızla büyüyecek iç zıbınını birkaç ay sonra kullanamaz olacaktır.


        Penye Battaniye:  Bebeği taşımak için kullanılan bu battaniyeler bebeği ve anneyi rahat ettirir. 5 adet edinilmelidir.

  Yün ve Penye Yelek: Bebeğin ilk aylarında ısınmasını sağlayıp onu rahat ettirecektir. Hem rahatsızlık vermeyecek hem de bebeği üşümekten koruyacaktır. 5 tane edinilmelidir, 3 tanesini büyük almak çocuğun hızlı büyümesini hesaba katınca mantıklı olacaktır.


  Şapka ve Eldivenler: Bebeğin hangi ayı olursa olsun korunmasını sağlayıp, üşümesini engelleyecek şapka ve eldivenlerden yeni doğanlar için birer adet edinmek bebeğin ilk aylarında yeterli olacaktır.


  Tükürük Bezi: Mermerşahi tülbentten yapılmış tükürük bezinden çok sayıda almak çocuk için faydalı ve gereklidir.

 

Etiketler: bebekler için alışveriş listesi, kış bebekleri için alışveriş listesi
Kasım 05, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR