Kış Aylarında Çocuklar Nasıl Giydirilmelidir?

Kış ayları için çocuk kıyafetleri

  

Anneler kıllarına zarar gelecek diye bazen kendinden bile korudukları çocuklarının hasta olmasına dayanamaz. Çocuğunu kış aylarında kat kat giydirir, oysa bu yanlıştır. Çocuklar kat kat giydirilerek bir sonuca varılamaz, üstüne çocuk bir de çok terleyebilir veya giydiği kıyafetler onu rahatsız edebilir.


ÇOCUKLAR KIŞ AYLARINDA NASIL GİYDİRİLMELİDİR? GECE YATARKEN NE GİYMELERİ GEREKİR?

Çocuklar Gece Yatarken Nasıl Giydirilmelidir?

Çocuklarımız için gece yatarken giydireceğimiz pijama seçimi bazen aklımıza takılabiliyor. Onlara karşı çok hassas olduğumuz için daha kalın yapıda bir pijama mı yoksa daha ince bir pijama mı seçmeliyiz bu konuda kararsız kalmamız oldukça normal.

 Çocuklar için pijama seçerken ilk dikkat ettiğimiz nokta odanın sıcaklığı olmalıdır. Odanın sıcaklığına göre pijama seçimi yapılabilir. Diğer ana faktör ise çocuğun uyku esnasında kendini rahat hissetmesidir. Uyku tulumları çocukların hem rahat hem de sıcak uyumasını sağlar. İçerisindeki yün vücudunu rahat tutar ve hiçbir yan etkisi yoktur.

      

  

 

Çocuklar Kış Aylarında Nasıl Giydirilmelidir?


  • Havanın soğuk ve sıcaklığına göre çocuklar kalın giydirilebilir. Kat kat kıyafet giydirmek çocuğu rahatsız edecek ve terletecektir. Terletmeden onu sıcak tutacak kaliteli kumaşlar tercih edilmelidir. Çocuk bedeni hassastır, kızamık veya pişik gibi problemlere neden olacak kıyafetler tercih edilmemelidir.


  • Üzerine çok ince olmamak kaydıyla kalından biraz daha ince tişörtler, onun üzerine de soğuğu ve yağmuru geçirmeyen montlar, kabanlar, ceketler havanın soğukluğuna göre tercih edilebilir.

 

 


 

 

 

Etiketler: kış ayları çocuk giyimi, kış için çocuk kıyafetleri
Ekim 19, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR