Kız Çocuk Aksesuarları Nelerdir?

kız çocuk aksesuar modelleri

Haydi kız çocuk aksesuarlarını hep birlikte inceleyelim!


Saç Bantları

 

Kız bebek ve çocuklar için saç bandı modelleri çok şirin ve farklı modellerden oluşmaktadır. 

 


 

 

Kız Çocukları Saç Bantları için linke tıklayabilirsiniz. 

 

Çantalar

Kızların her yaşının vazgeçilmezi haline gelen bir diğer aksesuar çantalardır. Özellikle çocuklar için sevdiği çizgi film kahramanlarının ve sevdiği hayvanların çıkartmalarının olduğu ya da o şekillerden oluşmuş çantalara bayılırlar. Kızların vazgeçilmez rengi pembe burada yine zirvede olan renklerden. Genellikle pembe veya mor tonlarını gördüklerinde dikkatleri ona yönelir.

 

"Kız Çocuk Çanta Modelleri" için linke tıklayınız.  


Kolyeler ve Küpeler

Bu aksesuarlara başlamadan önce kesinlikle metal takılardan uzak durmamız gerektiğini unutmayalım. Çocukların sağlığı açısından bu kategoride altın ve gümüş seçmek daha doğru olur.

Doğal taşları da seçenekler arasında bulundurmakta fayda vardır. Öncelikle çocuğunuzun gümüşe ya da altına alerjisi olup olmadığını bilmeniz gerekir. Bu tarz konular risklidir ve anneler çocukları için pek risk almayı sevmez. Bunları bildikten sonra çocuğunuz için birçok çeşit kolye ve küpe arasında dilediğiniz tercihi yapabilirsiniz.


Atkı ve Bereler


Geçmişten günümüze dek kışın vazgeçilmezi haline gelen atkı ve bereler en kullanışlı aksesuarlar arasındadır. Çocuğunuzu soğuktan korumanın yanında trendlerden hiç düşmemeleri, onları adeta favori yapıyor. Evde yapabileceğiniz ya da uğraşmak istemezseniz satın alabileceğiniz birçok model mevcut.

 

Renk ve şekil açısından da geniş bir yelpazesi var. Modeller arasından birini seçebilir ve bir anne olarak içiniz rahat ederek bir şeyler alabilirsiniz. Çevreden gelen tatlı yorumlar da sizin bonusunuz olacaktır. 


Etiketler: kız çocuk aksesuarları,
Kasım 10, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR