Yürüteç (Hareketli Walker) Ne Zaman Kullanılmalı?

Yürüteç (Hareketli Walker) Ne Zaman Kullanılmalı?

Yürüteç, bebeklerin hareketlenmeye başladığı zamanlarda kullanılan ve onları yürümeye alıştıran bebek ürünüdür. Yürüteçlerle ilgili bilinmesi gereken en önemli konu doğru zamanda kullanılmasıdır. Uzmanlar yürüteçlerin kullanılması için en uygun zamanın 6 ay ve üzeri olduğunu belirtiyorlar. Siz de büyümeye başlayan ve çevresini tanımak için sürekli hareket etme isteği duyan bebeğinizi yürüteçler ile eğlendirebilir, yürüme alıştırmaları yaparak yürümeye teşvik edebilirsiniz. Bebek yürüteci modelleri için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, bebeğiniz için en uygun yürüteci satın alabilirsiniz.

Yürüteç Nedir?

Yürüteçler, bebeklere yürümeyi öğretmek amacı ile kullanılan oyuncak türüdür. Yürüteçlerin 6 aydan önce kullanılması bebeklerin kemik gelişimi açısından uygun değildir. Yürüteç kullanan bebekler ayağa kalkmanın mutluluğunu yaşar ve yürümek için daha çok çaba gösterir. Hareket etme isteği duyan bebek kendi başına hareket ettiğini görünce kendine güveni artar ve yürüme alıştırmalarını daha keyifli yapmaya başlar. Halk arasında örümcek, hareketli walker olarak da bilinen yürüteçleri kullanırken anne-babalar bebeklerini sürekli kontrol etmeli, onların istenmeyen kazalarla karşı karşıya kalmaması için güvenlik ürünleri kullanmalıdır.

Bebekleri Eğlendiren Yürüteç Modelleri

Bebeklerin en keyifli aktiviteleri örümcek ile evin her yerinde dolaşmaktır. Birçok farklı modeli olan yürüteçler canlı ve cıvıl cıvıl renkleri ile bebekleri eğlendirmek için tasarlanmış ürünlerdir. Sarı, mavi, pembe, mor, beyaz, kırmızı gibi renklerin yoğun olarak kullanıldığı örümcek modellerinin ön kısmında telefon, müzik kutusu, ses çıkaran oyuncakların yer alması bebeklerin yürüme alıştırması yaparken aynı zamanda keyifle oyun oynamasını sağlar. Bebeğin boyuna göre koltuk yüksekliği farklı konumlara ayarlanabilir. Bel destekli yüzde yüz pamuk oturma şiltesi bebeğinizin gezmekten yorulduğu anda dinlenmesi için tasarlanmıştır.

Yürüteç Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Yürüteç kullanırken öncelikle bebeğinizi yalnız bırakmamalı, tehlikeli alanlarda gezmesine izin vermemelisiniz. Yürüteç bir oyuncaktır ve ebeveyn kontrolünde kullanılması gerekir. Ayakta sabit duramayan bebeğe destek olan ve ayakta durmasını, hareket etmesini sağlayan yürüteçler kullanılırken prizler, sivri ve delici köşeler, dolap kapakları, çekmeceler, kapılar ve evin tehlike arz eden diğer noktalarında bebek güvenlik ürünleri kullanılmalıdır. Bebekler 6 aylık olmadan yüreteç kullanılmamalıdır. Bebeğinizin yürüteç kullanma zamanı geldiğini düşünüyorsanız onun için en güzel yüreteci Mamas Lina sayfasını ziyaret ederek Mamas Lina güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Etiketler: yürüteç modelleri
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR