Kız Bebek Kıyafetleri Nasıl Kombinlenir?

kız bebek kıyafetleri nasıl kombinlenir

Kız çocuklar, erkek çocuklara göre kıyafet seçiminde daha hassaslar. Rengini ve desenini beğenmedikleri kıyafetleri giydirmek neredeyse imkânsız. Bu yüzden annelere, burada önemli yük düşüyor. Kız çocuklar rahat edebilecekleri ve rengini beğenebilecekleri kıyafetleri seçerken anneler ise kıyafetin cilde zararı olmamasına odaklanıyor. Haksız da değiller. Özellikle küçük yaşlardaki kız çocuklarda cilt hassasiyeti, kıyafet seçiminde önemli rol oynar. Fakat anneler, sadece cilde zararı olmasın diye de kötü kombinli kıyafetler tercih etmemeli. Hem cilde sağlıklı hem de seçilen kombinlerle kız bebekleri birer prensese dönüştürebilirsiniz. İşte kız bebek kombin fikirleri;


·        Özellikle son dönemde kadınlar için üretilen her kıyafet modellerinin bebekler için de üretildiği bilinmekte. O yıl moda olan renkler, bebek kıyafetlerine de yansıyabiliyor. Bu sebeple modaya uygun renkler ve desenler seçilebilir.


·        Kız bebeklere çok yakışacağını düşündüğümüz ve modası asla geçmeyen ekose desenli etek, elbise ve pantolonlar beyaz veya pembe gibi açık renklerle kombinlenebilir.


·        Kız bebek denince akla gelen ilk renk, kuşkusuz “pembe”. Pembe renkli etek, pantolon, elbise ve tulumlar en çok beyaz ve gri renklere yakışıyor. Bu renkli üst veya alt gruplarla kombin yapılabilir.


·        Son dönemde oldukça moda olan metal renkler bebek kıyafetlerine de gelmiş durumda. Parlak, gold,gümüş ve altın renkli montlar ve ayakkabılar; beyaz-gri bebek takımlarıyla oldukça güzel bir kombin yapılabilir.


·        Renk renk ve desen desen olan bebek tulumları, kız bebeklerin rahat etmelerini sağlayacak en şirin kıyafetlerdir. Kolay çıkarılabilmesi bakımından tercih edilen tulumlar, şık ayakkabılar ve yeleklerle kombin edilebilir.


·        Şişme montlar, kadınlar için en çok tercih edilen dış giyim kıyafetleridir. Uzun süre moda olan şişme montlar, kız bebek kıyafet tercihlerine de gelmiş durumda. Kışın, ince uzun kollu bodylerin üzerine şişme montlar tercih edilebilir.


·        Özellikle son zamanlarda moda olan trençkotlar, havaların serin olduğu zamanlarda bebekler için tercih edilebilir. Pastel tonlarındaki bir trençkotu, kahverengi ve yeşil pantolonlarla kombin yapılabilir.


·        Kız bebekler için tercih edebileceğiniz bir diğer kombin önerisi ise desenli elbiseler. Kız bebeklere en çok yakışan kıyafet, kuşkusuz elbiselerdir. Özellikle bu yıl “meyve” ve “çiçek” deseni elbiseler moda olmuş durumda. Bu elbiseleri, ince kilotlu çorap ve ipli ayakkabılarla kombin yapılabilir.


·        Kız bebekler için beyaz ve toz pembe gibi kıyafetlerle giydirdikten sonra parıltılı ve puantiyeli bir ceketle kombin yapılabilir.


·        Kız bebekler için tercih edilecek bir diğer öneri ise “Spor Takımlar”. Kız bebekleri gündelik hayatta spor kıyafetleri spor ayakkabı ile kombinleyip rahat etmesi sağlanılabilir.

 


 

Etiketler: kız bebek kıyafetleri, kız bebek giyim, kız bebek kıyafetleri satın al
Aralık 17, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR