Kullanışlı ve Kaliteli Bebek Arabası Modelleri

Kullanışlı ve Kaliteli Bebek Arabası Modelleri

Anneler bebeklerini büyük bir sabırsızlak beklerler ve o doğduktan sonra onunla dışarı çıkıp gezmeye başlayacakları günleri hayal ederler ve bunun için bebek arabası kullanmayı tercih ederler. Bebek arabaları farklı renklerde ve modellerde üretilen, annelerin işini kolaylaştıran bir bebek ürünüdür. Bebek arabalarının bebeklere anne kucağı rahatlığını sunması , konforlu ve rahat olması çok önemlidir. Annelerin bebek arabası seçerken nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmesi doğru ürünü seçmelerini sağlayacaktır. Ünlü bebek ürünü markalarının en güzel bebek arabası modellerini incelemek ve beğendiğiniz ürüne uygun fiyatlarla sahip olmak için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, Mamas Lina güvencesi ile alışveriş yapabilirsiniz.

Bebek Arabası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bebek arabalarındaki model çeşitliliği anneleri araba seçiminde biraz zorlayabilir. Bebek arabası seçerken öncelikle kendi yaşam tarzınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Toplu taşıma aracı kullanıp kullanmadığınız dahi seçmeniz gereken araba modelini etkileyecektir. Öncelikle bebek arabasını hastaneden çıktığınız anda kullanabilmelisiniz. Ana kucağı montelenebilen, yatma pozisyonuna getirilebilen, güvenlik açısından risk teşkil etmeyen arabalan bu açıdan tercih edilebilir modellerdir.

Bebeğiniz için araba seçerken kolay katlanan, kolay taşınan ve çok büyük olmayan arabaları tercih ederek bebeğinizle geçireceğiniz zamanların bir işkenceye dönüşmesine engel olabilirsiniz. Bebekler ilk aylarda kusabilir, yemek yerken sağı solu kirletebilir. Araba seçerken bu durumu gzöz önünde bulundurmalı, yıkanabilir kumaştan üretilmiş arabaları tercih etmelisiniz.  Bebek arabalarında bebek ve annenin ihtiyaçlarını taşıyabilmeleri için sepet ünitesi bulunur. Arabanın sepet ünitesinin yeterli büyüklükte olması eşyalarınızı rahat taşımanızı sağlar. Süspansiyon ve fren sistemi olan arabaları tercih ettiğinizde yolda karşınıza çıkan engelleri daha kolay aşar, bebeğinizi keyif içinde gezdirebilirisiniz.

Bebek Arabası Çeşitleri

Bebek arabaları: travel sistem (araba+ana kucağı), baston pusetler, ikiz bebek arabaları, çift yönlü bebek arabaları, üç tekerli bebek arabaları kategorilerine ayrılır. Standart bebek arabaları en çok tercih edilen bebek arabası türüdür. Baston pusetler kullanımı en kolay olan ve hafif olması nedeniyle tercih edilen bebek arabalarıdır. Çok konforlu olmasa da az yer kaplaması ve pratik olması nedeniyle kullanılan araba türleridir. Çift yönlü bebek arabaları jogger tipi arabalardır, arka ve önde ikişer tekeri bulunur. Büyük ancak kullanımı kolay arabalardır. Travel sistem arabalar doğumdan itibaren kullanılabilin, hem araba hem ana kucağı sistemine sahip olan fonksiyonel bir araba türüdür.

Siz de bebeğiniz ve kendiniz için en uygun bebek arabasını satın almak istiyorsanız Bob, Baby2go, Maxi-Cosi, Chicco, Pierre Cardin, KANZ, Quinny, Britax-römer gibi ünlü markaların ürünlerini  Mamas Lina sayfasını ziyaret ederek inceleyebilir, beğendiğiniz ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Etiketler: bebek arabası
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR