Kız Çocukları İçin 3 Kolay Saç Modeli!

kız çocukları için saç modelleri

Annesini örnek alıp her konuda ona özenen kız çocuklarının annesinden öğrenecekleri bir diğer durum da süslenmektir. Annesi dolayısıyla ve televizyondan izlediklerinden etkilenerek kendinden büyük davranmaya çalışıp sürekli büyümek isteyecek kız çocukları, saçlarını yüzlerine en iyi yakışacak şekilde yaptırmadan dışarı çıkmayacaklar, ojelerini sürecekler ve anneleri izin verirse onların rujlarını da kullanacaklardır.

 

Anneler bu durumu daha zararsız hale getirmek amaçlı çok fazla makyaj yapmadan dışarı çıkmalıdırlar. Çocuklarının hayatı için feda ettikleri onlarca şeyin yanında bu bir hiç olarak kalsa da çocuklar annelerini örnek aldığından çok fazla makyaj yapmaları dikkatlerini çekecek ve onlar da yapmak isteyeceklerdir. Onların kıyafetlerini giyecek, topuklarını kıracak olan çocuklar, annenin saçına işlem yapması boya sürmesi gibi durumlarda onu isteyecek ve bulduğu saç boyasını kafasına sürecektir. Fakat bunu yapmak riskli olabilir, bu nedenle anneler tehlike arz edecek işlerden vazgeçmeli ya da malzemelerini çocukların asla ulaşamayacakları yerlere saklamalıdır.

 

Kadınların güdülerinden biri olan kendini dışarıya ve kendine beğendirme güdüsü onları bir hayli uğraştırmaktadır. Kız çocukları İnternette, televizyonda veya arkadaşlarında gördükleri değişik saç modellerini annelerinden isteyeceklerdir. Annenin yeteneği olsun olmasın, çocuğunun istediğini en iyi şekilde yapacaktır. Aksi takdirde mızmızlanan kız çocuğunun gönlü olmamış olacak hatta bazen ağlayacaktır.

Kız çocukları için saç modelleri, zamansız klasiklerden modern, keskin görünümlere kadar çeşitli stil ve biçimlerde gelir. Şık boblardan şık kabarıklara kadar her kız için mükemmel bir saç modeli vardır. Doğru kız çocuk elbisesi ve aksesuarlarla her kız kendine has tarzıyla zarif bir görünüm yaratabilir.

İster uzun saçınız olsun ister kısa saçınız olsun, konu güzel saç modelleri yaratmaya geldiğinde sonsuz seçenek var. Örneğin örgüler, saçı düzgün ve düzenli tutarken doku ve hacim eklemek için harikadır. At kuyruğu, daha sofistike bir görünüm elde etmek için Fransız kıvrımları veya yarım kabarıklıklar gibi karmaşık şekillendirme teknikleriyle süslenebilir. Updos ayrıca duruma bağlı olarak gelişigüzel veya resmi olarak giyilebilecek kadar çok yönlüdür.

Kız çocukları kıvırcık saç modellerinden hoşlanır fakat saçları kıvırcık hale getirmek kızın saçına zarar vereceğinden annenin çocuğunun isteğini en güzel ve en zararsız şekilde yapması gerekir. Kıvırcık yapmak için maşa kullanamaz, ya o saçlar bir gece önceden sarılmalı ya da örülmelidir. Aksi takdirde maşa daha o yaştan taze saçları yakacaktır, uzun aralıklarla uygulamanın bir sakıncası yoktur fakat çok sık uygulamak zararlıdır.

 

Gelelim kolay uygulanabilen saç modellerine...

  

 Şekilde aşamalı olarak gösterilen saç modeli kız çocuklarının ilgisini çekecektir ve anneler için de yapılması son derece kolay bir örgüdür. Arkadaşlarında göremeyeceği alışılagelmemiş bu model kız çocuğunun dikkatleri üzerinde toplamasına ve bu sayede öz güven kazanmasına neden olacaktır. 

 

 

 

Normal bir tokayı kurdele yapmaktan anlayan anneler için son derece kolay olacak bu saç modeli, kız çocukları için de idealdir. Günlük yaşamlarında kullanmasalar da bir yere giderken tercih edecekleri bu model onları mutlu edecektir.

 


 


 

Saçların tutam tutam birbirine tutturulup ucunun örülmesiyle yapılan bu saç modeli, farklı tip tokalar ile desteklenip daha tatlı bir görüntü de oluşturabilir. Yapımı son derece kolaydır ve okul için de idealdir. 

 

Fotoğraflar: Pinterest 

 


Etiketler: kız çocuk saç modelleri, kız çocuk saç yapımı
Kasım 16, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR