Kız Çocuklarına Uygun Sevimli Kombinler!

Kız Çocuklarına Uygun Sevimli Kombinler!

 Yaz kış demeden çocuğu için çalışan, ona bakıp onu büyüten annelerin en büyük sorunlarından biri de çocuklarına ne giydirecekleri ile ilgili sorunlardır. 


Kız Çocukları İçin Elbise Modelleri



 

 

Kız Çocuk elbise modelleri için linke tıklayınız!


Yazlık ve kışlık olmak üzere uygun fiyatlı elbise modelleri, kalitesiyle annelerin içini rahat ettirdiği gibi cebine de zarar vermez. Kışın çocuklar üşümez, yazın çocuklar kötü kumaşlı giysiler dolayısıyla terlemez veya vücutlarına zarar gelmez.



 

Gördüğünüz kışlık elbise, çocuğu arkadaşının doğum gününe gönderirken veya bir davete onunla katılırken giydirilebilir. Hem çocuk son derece rahat eder, hem de arkadaşlarının ilgisini çeken bu elbise dolayısıyla büyük ilgi görür. Fiyatı uygundur ve çocuğun vücuduna yan etkisi yoktur, son derece sağlıklıdır.

 

Ceket Modelleri


 

 

Altına canlı bir renk tişört, onun altına da kot pantolon ile çocuğun tarz yaratmasını sağlayacak bu kıyafet modaya son derece uygundur ve şıktır. 


Alt Üst Takımlar


 

 

 

 

 

Satın almak için burayı tıklayınız. 

 

Çocukların özellikle uyurken kullandıkları bu kostümler, gece çocuğun üzerinden battaniye yorgan bile düşse üşümelerini engeller.  Son derece kullanışlı ve fiyat olarak uygun bu tulumlar, üzerinde barındırdığı çeşit çeşit karakterler ile çocukların ilgisini çekip giymelerini kolaylaştırır.

 

Etiketler: kız çocuğu için kombinler, kız çocuk giyim
Kasım 16, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR