Kaliteli ve İşlevsel Mama Sandalyesi Modelleri

Kaliteli ve İşlevsel Mama Sandalyesi Modelleri

Yemek saatlerinde bebeklerin daha güvenli olmalarını sağlayan ürünler arasında mama sandalyesi gelir. Mama sandalyeleri modeline göre ilk aydan itibaren kullanılabilin bebek ürünlerindendir. Anne kucağı özelliğine sahip olan mama sandalyesi modelleri bebeğin beslenme sonrası dinlenebileceği konforu sunar. Yenilikçi bir tarza sahip modern mama koltuklarını yakından incelemek ve bebeğiniz için en uygun ürünü ekonomik fiyatlarla satın almak için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Mama Sandalyesi Nedir?

Bebeklerin beslenme saatlerinde daha güvenli, konforlu ve rahat olmalarını sağlayan bebek ürünlerinden olan mama sandalyeleri yemek saatlerinin daha keyifli geçmesine yardımcı olur. Ebeveynler bebek ürünleri satın alırken mama sandalyesinin de önemli bir ihtiyaç olduğunu bilmeli ve bebek alışverişinde mama sandalyesi “olmasa da olur” düşüncesi ile geçiştirilmemelidir.

Mama sandalyesi bebeklerin ek besine geçtikleri 4-6 aydan itibaren kullanılan bir üründür. Bazı mama sandalyeleri ilk günlerden itibaren beslenme ve dinlenme saatlerinde kullanılma özelliğine sahiptir. Bu tarz yemek sandalyeleri ana kucağı işlevine sahip olup bebeğinizin beslenme sonrası uyuması için özel olarak tasarlanmıştır. İlk aylardan itibaren kullanılan mama sandalyeleri bebeği güvenli bir şekilde sardığı için rahattır ve güvenlidir. Bebeğin büyümeye başlaması ile birlikte bebeğin gelişimine uygun şekilde genişleme özelliğine sahip olan bu mama sandalyelerinin oturma alanı bebeğin gelişimine uygun şekilde 4 farklı pozisyona ayarlanabilir. Eğer bebeğiniz için ilk aylardan itibaren mama sandalyesi kullanmak istiyorsanız yenilikçi lüks mama sandalye modelleri sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Mama Sandalyesi Nasıl Olmalı?

Beslenme saatlerini daha keyifli hale getirmek için aldığınız mama sandalyelerinin bazı özelliklere sahip olması gerekir. Eğer istenmeyen kazalara sebebiyet vermek istemiyorsanız tasarım kadar mama sandalyesinin güvenlik özelliklerine de dikkat etmelisiniz. Mama sandalyesinin tabanı geniş olmalı, sabit kalabilmelidir. Emniyet kemeri ayarlanabilir olmalı ve bebeğin aşağı kaymasına engel olmalıdır. Mama sandalyesinin kapanmasını engelleyen bacak desteği olmalıdır. Tepsisi çıkarılabilir olmalı ve yıkanabilmelidir. İlk aylarda kullanılacak olan mama sandalyesinde ekstra güvenlik önlemleri alınmış olmalı, ürün ilk aylarda kullanıma uygun olmalıdır. Rahat olmalı, çocuk mama sandalyesine rahat yerleştirilmeli, oturma kısmı bebeğin rahatı düşünülerek yumuşak olmalıdır. Tekerlek mekanizması kilitlenebilir özellikte olmalıdır. Mama sandalyesi katlanabilir olmalıdır. Siz de bu kriterlere uyan mama sandalyesi modellerini yakından incelemek, Chicco, Comfymax, Maxi-Cosi gibi markaların özel tasarım ürünlerine uygun fiyatlara sahip olmak için Mamas Lina sayfasını ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: mama sandalyeleri
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR