Çocuklar İle Vakit Geçirilebilecek 5 Yer

çocuklar ile vakit geçirmek için yer önerileri

1.  Lunapark

 

Çocukların son derece ilgisini çeken lunaparklarda hem yetişkinler için hem de çocuklar için oyuncaklar bulunmaktadır. Çocukların hafif adrenalin ile korkularını yenmesi, eğlenmesi ve gördükleri karakterler ile hayal güçlerini geliştirip bir şeyleri tecrübe etmesi açısından en iyi hizmeti sunan lunaparklar hem çocuğun hem de ebeveynin kafasına göre olduğundan vakit geçirmek için ideal yerlerden biridir.

 

 

 

2. Hayvanat Bahçesi


Çocukların hayvanları yakından tanıyacağı, onların seslerini kavrayacağı ve hayvanların nasıl olduklarını fotoğraflar dışında görebileceği bu alanlar hem yetişkinler hem de çocuklar için uygundur. Kültürel olarak çocukları geliştirir, zengin hayvan çeşitleri ile çocukların dikkatini çeker ve sıkılmalarını engeller. Çocukların eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmesi açısından mutlaka gidilmesi gereken bu yerler, ucuzdur. Az parayla çok güzel zaman geçirilebilir.


3. Adalar

 

Şehrinize en yakın adayı çocuğunuzla gezip eğlenmek için kullanabilirsiniz. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz adalarda fayton keyfini mutlaka tatmalısınız. Çocuğunuzla bisiklet turları yapabileceğiniz bu alanlar son derece güvenilirdir. Temiz hava alıp ayaklarınızı güzel havalarda denize sokabileceğiniz bu yerler aileler için uygundur.

 

Oradan alıp yiyeceğiniz yemekler pahalı olabilir bu nedenle evden bir şeyler götürüp orada piknik yapar gibi yemek daha mantıklı olacaktır. Götürdüğünüz veya oradan aldığınız toplarla samimi ortamda top oynayabileceğiniz, ip atlayabileceğiniz bu yerler pazar günlerini ailenizle değerlendirmek için en ideal ortamlardan biridir.

 


 

4. Tiyatrolar

 

Çocuklarınıza eski Türk kültürü olsun, yabancı kültürler olsun gösterebileceğiniz eğlenceli vakitler geçireceğiniz bu yer; canlı canlı izleyeceğiniz oyunlar sayesinde çocuğun kültürünü geliştirip diğer kültürlerle alaka kurmasını sağlayacaktır. Çocuklar için faydalı olacak bu yer, kaliteli zaman geçirmek ve onlara uygun tiyatrolar ile gelişimlerini tamamlamak açısından fayda sağlayacaktır.


5. Kütüphaneler

 

Çocuğunuza verebileceğiniz en güzel hediye kitaplardır. Onlara vaad edeceğiniz kendine ait bir kitaplık onun kültürel gelişimini en iyi şekilde sağlayacak, düşünce biçimini geliştirecek armağandır. Ama yalnızca kitaplık yetmez, onunla toplu alanlarda okuyacağınız kitaplar, hem onu kitap okumaya teşvik edecek hem de onun için fayda sağlayacaktır.  

Etiketler: çocuklar için vakit geçirilecek yerler
Kasım 21, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR