Biberon Modelleri

Biberon Modelleri

Yenidoğan bebeklerin ihtiyacı olan ürünlerden biri de biberondur. Biberon seçimi ilk kez anne-baba olmuş ebeveynlerin üzerinde en fazla düşündükleri konulardan biridir. Anneler bu süreçte hangi ürünün doğru hangi ürünün yanlış olduğu hakkında çok fazla bilgi sahibi değildir. Biberonlar da tüm bebek ürünleri gibi markaya, kaliteye, modele vb. farklı fiyatlardan satışa sunulur. Ancak bir ürünün çok pahalı olması o ürünün ihtiyacınız olan ürün olduğunu göstermez.

Biberon seçimi için uzman önerilerini dikkate almalı, öneriler çerçevesinde, bebeğinizin hangi biberonu rahat kullandığını dikkate alarak en uygun modeli belirlemelisiniz. Chicco, Avent, Mamajoo, Bambino, Baby Time, Bebedor gibi markaların biberon modellerini yakından incelemek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, ihtiyacınız olan ürüne Mamas Lina güvencesi ile sahip olabilirsiniz.

Biberon Çeşitleri

Biberonlar, cam, plastik veya silikondan üretilir. Cam biberonlar en sağlıklı olan biberonlardır. Derinlemesine temizlenebilen cam biberonların ağır ve kırılabilir olmaları eksi yönleridir. İlk bebeklikte kullanılabilir ancak bebeklerin hareketlenmeye başladığı aylarda cam biberonlar kullanım açısından risk oluşturur.

Silikon biberonlar çok hafiftir ve kırılma riskleri yoktur. Bükülebilir bir yapıya sahip olduğu için bebek kolay kavrar. Silikon biberon kullanılacaksa Bisfenol içermeyen modeller tercih edilmelidir.

Plastik biberonlar, en çok kullanılan biberon türüdür. Hafiftir ve fiyatı düşüktür. Sağlıklı plastikten üretilmiş, BPA ve FDA içermeyen modelleri tercih edilebilir. Plastik biberon kullanılacaksa uzun süre kullanmak yerine sık sık değiştirmek en doğrusudur.

Biberon Boyutları

Biberonların boyutları birbirinden farklıdır. Biberon seçerken bebeğin yaşına uygun boyutta olmasına dikkat edilmelidir. Yenidoğan bebeklere 90-150 ml biberonlar uygundur. 3-6 ay için 240-260 ml biberon tercih edilebilir. Farklı amaçlar için 120 ml biberonlar da kullanılabilir. 6 aydan sonra bebeklerin beslenme ihtiyaçları artacağı için daha büyük biberonlar kullanılabilir.

Biberonların şekli yuvarlak, köşeli ve üçgen olabilir. Yuvarlak biberonların temizliği ve kullanımı kolaydır. Köşeli biberonların 30 derece eğimli olması temizliğini zorlaştırır. Ancak mama akışı kolaydır. Üçgen modeller ise bebekler tarafından kolay kavranır. Ünlü bebek markalarının biberon modellerini yakından incelemek ve sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, bebeğinizin ihtiyacı olan ürüne Mamas Lina avantajları ile sahip olabilirsiniz.

Etiketler: bebek biberon modelleri
Mart 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR