Bebek Güvenlik Ürünleri

Bebek Güvenlik Ürünleri

Bebek ilk doğduğu andan itibaren ebeveynler onları korumak için çeşitli güvenlik önlemleri almaya başlarlar. Bebeklerin daha güvenli olmalarını sağlayan, istenmeyen kazaları önlemek amacı ile kullanılan bebek güvenlik ürünleri bu bağlamda anne ve babaların işini oldukça kolaylaştırır. Evin içinde ya da dışında kullanabileceğiniz bebek güvenlik ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve ihtiyacınız olan ürünü sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bebeğiniz Güvenliği için Almanız Gereken Önlemler

Evinizde bulunan pek çok eşya bebekler için risk oluşturabilir. Bebekler kendilerin korumayı bilmezler. İlk aylarda hareket edemedikleri için daha güvenli olan bebekler emeklemeye ve yürümeye başladıklarında birçok tehlike ile karşı karşıya kalırlar. Örneğin prizler bebek olmayan bir ev için hiçbir şey ifade etmezken bebek olan bir ev için en büyük tehlikelerden birisidir ve bu tehlikenin önlem alınarak bertaraf edilmesi gerekir. Bebek hareketlenmeye başladıktan sonra evde bulunan prizler için emniyet sağlayan aparatlar kullanabilirsiniz. Priz emniyeti sadece anne ve babalar tarafından açılabilen bir kilit sistemidir. Minikleri elektrik pizlerinden uzak tutmak için bantlamak yerine priz kilidi kullanabilirsiniz.

Görüntülü Bebek Telsizi

Görüntülü bebek telsizi annelerin en çok kullandığı güvenlik ürünlerinden biridir. Bebeğinizi istediğiniz an izleme imkanı sunan bu ürün en ufak sesi dahi duymanızı sağlayacak teknolojiye sahiptir. Bebeğiniz uyurken onun iyi olup olmadığını takip etmek, ayrı odada uyuyan bebeğinizin size ihtiyaç olduğu anda çıkardığı en ufak sesi duymak için görüntülü bebek telsizi kullanabilirsiniz.

Köşe Koruyucular

Hareketlenen bebek, çevresinde bulunan her şeyi tanımak ister. Gizli köşeleri,  çekmeceleri, dolapları karıştırmak onun en sevdiği oyundur. Ancak bu o kadar da güvenli bir oyun değildir. Onun çekmeceleri, dolap kapaklarını açmasını önlemek için çekmece/dolap kilidi kullanabilirsiniz. Masa, sehpa gibi sivri köşeli eşyaların bebeğiniz için tehlike arz etmemesi için köşe bantlarından yararlanabilirsiniz.

Bebeklerin ev içinde yaşadıkları kazalardan biri de minik ellerin kapıya sıkışmasıdır. Kapı stoper kapının tam kapanmasına engel olan oldukça pratik bir üründür. Bebeğinizin minik ellerini korumak için stoper ve koruyucu kullanabilirsiniz.

Yatak Bariyerleri ve Emekleme Dizlikleri

Büyümeye başladıkça daha fazla hareket eden bebeklerin en hareketli oldukları yerlerden biri de yataktır. Bebek güvenlik ürünleri arasında önemli bir yere sahip olan yatak bariyeri ile onları uyku esnasında koruyabilir,  yataktan düşerek yaralanmalarına engel olabilirsiniz. Emekleme dönemi için özel olarak tasarlanmış emekleme dizliği bebeğinizin hassas diz kapaklarını korur, emeklemeden kaynaklanan yaralanmalara engel olur. Siz de bebeğinizin ihtiyacı olan bebek güvenlik ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: bebek güvenlik ürünleri
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR