Bebek Emzirme Ürünleri ve Fiyatları

Bebek Emzirme Ürünleri ve Fiyatları

Bebekler ilk altı ay mutlaka anne sütü almalıdır. Doğdukları andan itibaren beslenmek için çırpınan bebeklerin ihtiyacı olan tüm mineral ve vitaminler anne sütünde bulunmaktadır. Bebeklerin ilk aylarda hasta olmamasını da sağlayan anne sütünü yeterli miktarda vermek bebeklerin hem zihinsel hem de fiziksel gelişimleri üzerinde etkilidir. İlk kez anne olanlarda emzirme süreci biraz sıkıntılı olabilir. Bebek emzirme konusunda hiçbir tecrübesi olmayan anneler bu süreci biraz daha zor atlatabilir. Bu süreçte annelerin imdadına yetişen emzirme yastığı, emzirme koltuğu, emzirme minderi... gibi ürünler onları rahatlatır, sürecin daha kolay atlatılması için her annenin bu ürünlere sahip olması gerekir. Anne adaylarına özel üretilmiş emzirme ürünlerini yakından incelemek ve doğum öncesi sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bebek Emzirme Yastığı ve Emzirme Örtüsü

Bebek emzirme yastıkları, emzirme esnasında bebeğin daha rahat tutulmasını sağlar. Bebeğin başını doğru pozisyonda tutmayı kolaylaştıran emzirme yastıkları özel olarak dizayn edilmiş minderlerdir. Hilal şeklinde üretilen bu yastıklar annenin belini saracak şekilde tasarlanmıştır. Bebek ile annenin temasını engellemeyen emzirme minderleri annede ortaya çıkan bel, boyun ve sırt ağrısını azaltmaya yardımcı olur. Bebeğin yeterli yükseklikte olmasını sağladığı için annenin öne doğru eğilmeden emzirmesine engel olur.

Anneler için özel olarak dizayn edilmiş emzirme koltukları da bu süreçte anneni bebeği dinlenerek emzirmesi için idealdir. Emzirirken bir taraftan da bebeğinizi sallayabileceğiniz bu koltuklar emzirme sürecinde hem annenin hem de bebeğin konforunu artıran ürünlerdir.

Emzirme örtüsü, bebeğinizi ev ortamı dışında emzirmeniz gerektiğinde kullanabileceğiniz bir üründür. Nefes alan kumaştan üretilen emzirme örtüleri üstten bebeğinizi kontrol etmezine olanak tanır. Ayarlanabilir askısı bulunan ürün emziren annelerin mutlaka sahip olması gereken ürünler arasında yer alır.

Göğüs Koruyucu Ürünler

Emzirme döneminin kadınlar için korkulu rüyası meme problemleridir. Göğüs uçlarında ortaya çıkan çatlaklar anne adayı için emzirmeyi sancılı ve acı verici bir hale getirir. Meme ucu çatlakları için krem kullanılmalıdır. Her emzirme sonrası çatlak olan bölgeye krem sürülmeli, bebek emzirilmeden önce meme ucu yıkanmalıdır. Sütün çok fazla olması ve bebeğin az emmesi halinde göğüslerde yoğun bir ağrı olur. Göğüs pompaları bu ağrının giderilmesi için her anne adayının sahip olması gereken emzirme ürünlerindendir. Çalışan anneler sütlerini saklamak için süt saklama poşeti ve süt saklama kabı temin etmelidir. Kaliteli ve sağlıklı bebek emzirme ürünleri hakkında bilgi almak ve fiyatlarını öğrenerek ihtiyacınız olan ürünü sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: bebek emzirme ürünleri
Mart 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR