Amigurimi Oyuncak Modelleri

Amigurimi Oyuncak Modelleri

Çocuklar için oyuncak seçilirken oyuncağın işlevi kadar kalitesi ve çocuk sağlığı için risk teşkil edip etmediği de göz önünde bulundurulmalıdır. Son yıllarda ebeveynlerin çocukları için tercih ettiği oyuncak türü amigurimi oyuncaklardır. Amigürimi adı verilen ve kökeni Uzakdoğu’ya dayanan tığ işi oyuncaklar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Amiguriminin kelime anlamı “örgü ve doldurulmuş oyuncak” demektir. Bebeğinizin gelişiminde sağlıklı ve doğal maddeden üretilmiş oyuncaklara yer vermek istiyorsanız amigurimi oyuncakları tercih edebilirsiniz. Bu oyuncaklarla ilgili detaylı bilgi almak ve oyuncak modellerini yakından incelemek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz oyuncağı sipariş verebilirsiniz.

En Sevilen Amigurimi Oyuncaklar

Büyük bir emek ve özveri ile üretilen amigurimi oyuncaklar tıpkı diğer oyuncaklar gibi farklı modellerde, farklı renk ve desenlerde üretilebiliyor. El emeği ile üretilen bu oyuncakları da  bebeğinizin yaşına göre seçebilirsiniz. Erkek çocuklar için amigurimi arabalar, kız çocuklar için sevimli amigurimi bebekleri tercih edebilirsiniz. Bu teknikle üretilmiş olan ayı, fare, fil, maymun, ördek vb. hayvan figürleri her iki cinsin severek oynayacağı oyuncak türleridir. Bu oyuncakların her renk üretildiği için sarı, kırmızı, kahverengi, mor, mavi, pembe gibi farklı renklerini bulmak mümkün. Organik oyuncakların yoğun ilgi gördüğü bu dönemde  tığ işi ve doldurulmuş oyuncaklara olan ilgi de günden güne artıyor.

Neden Amigurimi Oyuncak

Oyuncakların üretiminde kullanılan plastiklerin ve diğer materyallerin işlem görmüş olması ve kanserojen madde içermesi anneleri daha sağlıklı alternatif oyuncak modelleri bulmaya yönlendiriyor. Bu bağlamda annelerin öncelikli tercihi amigurimi adı verilen oyuncak türleri oluyor. El yapımı oyuncak olarak da bilinen bu oyuncaklar hem büyük bir emeğin hem de özverinin ürünü olarak gün geçtikçe daha fazla değer kazanıyor.

Amiguriminin en önemli özelliği doğal ve sağlıklı olmasıdır. Organik iplerden üretilen bu oyuncaklar çocukların ilgisini çeken oyuncaklardır. Yıkanabilir olmaları, parçalanmamaları, yumuşak olmaları nedeniyle de yoğun ilgi gören bu oyuncaklar fabrika üretimi olmadıkları el üretimi oldukları için  sağlığı tehdit eden katkı maddesi içermez. Doldurulmuş olan oyuncakların içinde bulunan elyaf bakteri üretmez, alerjik reaksiyona neden olmaz. Bu nedenle alerjik bünyeli çocuklar için de idealdir. Çocukların güvenliği açısından risk teşkil etmez, bebeklerin yutabileceği küçük parçaları yoktur, kesici, delici ve yaralayıcı parça içermez. Bu nedenle bebekler ve çocuklar için güvenlidir. Siz de çocuğunuz için organik oyuncak tercih ediyorsanız amigurimi oyuncak modellerini yakından incelemek ve sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: amigurimi oyuncak modelleri
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR