2019 Kız Çocuk Moda Trendleri

2019 moda trendleri

2019 yılının yaklaşmasıyla, özellikle 2019 yılına plan yapmış olanların ilgisi gelecek yılın moda trendleri çekmektedir. Annelerin kendilerinden önce çocuklarına ne giydireceklerini düşünmeleri üzerine, son zamanların en çok tıklanan konularından biri olmuştur bu konu.


2019 kız çocuk moda trendleri ünlü modacıların ağzından çıkanların derlenmesiyle oluşturulmuş ve en azından 2019’un ilk 6 aylık döneminin moda ihtiyacı karşılanmıştır. Kız çocuklarının 2019’da tüylü pembe elbiselerden uzaklaştığı, artık o bandanaları takmadığı görülmektedir. 2019’da kız çocukları için elbise yerine cicili bicili etekler tercih edilecek ve bandanalarının yerini şapkalar alacak.


Bu yılın en çok tercih edilen kombinleri arasında anne-kız kombinleri olduğunun farkına varılmıştı ve 2019’da da bu durumun aynen devam edileceği düşünülüyor. Yaşlarından büyük görünmeye bayılan kız çocuklarının bayıldığı diğer bir konu da annelerinin kıyafetlerini giymektir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ortaya atılmış anne kız kombinleri, özellikle bu yıl kız çocuklarının epey dikkatini çekmiş ve trendlerdeki yerini 2019 için de korumuştur.

 

anne kiz kombinleri 


Yine bakıldığında beyaz kürkler, Paris’e özgü şapkalar ve çizmeler de 2019’da bir hayli öne çıkacak aksesuarlar gibi duruyor. Genç kız modasına bakıldığında görülen kareli gömlekler ve genç kızların onları bellerine bağlaması, küçük kız çocuklarının da dikkatini çekmiş durumda. Var olan havalarına hava katan bu kombinler 2019’da yine çok moda!

 

 Dış giyim konusunda kendini gösteren uzun renkli kabanlar ve kot ceketler yine 2019 sezonunun vazgeçilmezleri. Kızların özellikle ablaları varsa onlarda gördükleri ve uygulamak istedikleri diğer bir tarzda güneş gözlükleri. Parlak güneş gözlüklerinin havası çabuk gelip gitse de siyah güneş gözlükleri hala gündemde.


Beyaz ayakkabılar, postallar ve sandaletler bu sene küçük kızlarda yine sık sık karşımıza çıkacak olan ayakkabılar. O eskiden gördüğümüz pembe, cıvıl cıvıl ayakkabıları artık yaşı oldukça küçük olan kızlar dışında hiçbir kız çocuğunda göremez olduk.

 

2019’da yine kız çocuklarımızı yaşlarından büyük kıyafetler ile göreceğiz gibi duruyor. En azından moda öyle söylüyor. Bu sene modacıların son tasarladıkları kıyafetler ve çocukların tercih ettikleri kıyafetler hep bu yönde.

 

Fotoğraflar: Pinterest

Etiketler: kız çocuk moda trendleri
Aralık 03, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR