Kız Çocukları İçin 5 Aksesuar Örneği

kız çocukları için saç aksesuarları örneği

Kız çocukları için vazgeçilmez olan bir şey varsa, o da kullandıkları aksesuarlardır. Kız çocuklarının kullandıkları aksesuarlar çeşitlidir ve renk renk değişmektedir. Bir kız çocuğunun aynalı şifonyerinin üzerinde sayılamayacak kadar çok aksesuar bulunmaktadır, erkek çocuklarına nazaran kız çocuklarının odaları daha kalabalıktır.

 

Kız çocukları için aksesuar konusu oldukça kapsamlı bir konudur. Ama birkaç örneğine değinmek gerekirse; çoraplar, tokalar, çantalar, seyahat setleri ve battaniyelerden bahsedilebilir.


Çoraplar


Genelde insanlar aksesuar kabul etmeseler de çoraplar aslında birer aksesuarlardır. İhtiyaç dahilinde alınanları aradan çıkartırsak, özellikle kız çocuklarının dizlerine kadar çektikleri renkli renkli, cıvıl cıvıl çoraplar bulunmaktadır. Kimisinin sarkan boncukları, kimisinin barbie baskılıları, kimisinin pullu pullu olanları derken bu konuda oldukça çeşide yer verilmektedir.

 

Saç Aksesuarları

 

Aksesuarlar arasında en çok çeşit barındıran aksesuar grubudur. Saç aksesuarları adı altında tokalar, bandanalar, peruklar ve daha birçok saç materyali sayılabilir. Kız çocukları için vazgeçilmez olan bu aksesuarlar, onların tatlılıklarına tatlılık katmaktadır.

 

Çantalar


Kızların kombinlerini tamamlayan, canlılık katan çantalar; kız çocuklarının vazgeçilmezidir. Renkli renkli, cıvıl cıvıl çantalar kombinleri süsledikleri gibi, kız çocuklarının rujlarını, peçetelerini ve cüzdanlarını taşıyan, onları bu yükten kurtaran kahramanlardır.

 

Kızlar genellikle küçük yaşlarında pullu pullu, dikkat çekecek çantalar tercih ederler. Çünkü o zamanlar amaç güzel görünmekten çok dikkat çekmektir.


Seyahat Setleri


Seyahat setleri de günümüzde aksesuar sayılmayan gereçler arasındadır, fakat özellikle kız çocuklarının hayat kurtarıcısıdır bu seyahat çantaları ve setleri. Kız çocukları tatile giderken, onların hassas cildine uygun alınan güneş kremlerinin, havluların, bikinilerin saklandığı bu çantalar hem annelerin o telaşta çocuklarının eşyalarını unutmasını engeller; hem de kız çocuklarının kolayca taşıyabilecekleri çantalardır.

 

Battaniye


Özellikle bebekler için zaruri ihtiyaç olan battaniyeler, bazen kız çocuklarının da işine yaramaktadır. Yaz günleri akşam serinliğinde, bahar aylarında günün her saatinde çocuğun üşümesini engelleyerek onu hastalıklardan koruyacak olan bu kurtarıcılar bazen tek ve koyu renk olabilirken, bazen de cıvıl cıvıl renklere sahip olarak kız çocuklarının ilgisini çekebilir. Kızların çoğunlukla pullularını tercih ettikleri bu battaniyeler çok amaçlı kullanıma fırsat tanımaktadırlar. 
Etiketler: kız çocukları için aksesuarlar, kız çocuk aksesuarları
Aralık 21, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR