Bebek ve Çocuklarınız İçin Sevimli Battaniyeler

Bebek ve Çocuklarınız İçin Sevimli Battaniyeler

Bebeklerin ve gelişme çağında olan çocukların ciltleri oldukça hassastır. Bu sebeple bebek ve çocuklarda kullanılacak her türlü eşyanın dikkatli ve özenli bir şekilde seçilmesi gerekir. Aksi halde çocuğunuzda çeşitli alerjik reaksiyonlar veya hastalıklar meydana gelebilir.  Sıcak tutması amacıyla kullanılan battaniyeler de özenle seçilmesi gereken eşyalar arasında yer alır. Bebek battaniyeleri ve çocuk battaniyeleri özel olarak üretilirler. Üzerinde bebeklere ve çocuklara yönelik desenlerin bulunduğu bu tarz battaniyeler çocuğunuzun cildinde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmazlar. Ayrıca çocuğunuzu sıcak tutarak soğuktan kaynaklı oluşabilecek hastalıklara karşı koruma sağlarlar.

 

Bu özelliklerinin yanı sıra özellikle bebek battaniyeleri çocuğunuzun kaliteli bir uyku süreci geçirmesi açısından da çok önemlidir.


  

Örnek: Bebek battaniyesi modelimizi satın almak için linke tıklayabilirsiniz. 

Bebek veya Çocuk Battaniyesi Seçimi Nasıl Yapılmalı?

 

Bebek veya çocuk ürünü alırken çocuğunuza yönelik seçim yapmalı ve ürünün çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşıladığından emin olmalısınız. Battaniye seçimi yaparken de bu noktaya dikkat etmeniz gerekir.

 

Bebek ya da çocuk battaniyesi alırken battaniye giyilmiyor diye düşünüp kalitesine pek önem vermemeniz yanlış bir tutum olacaktır. Üzerine direkt giymiyor olması cildiyle temas etmeyeceği anlamına gelmez. Bu sebeple çocuğunuz için battaniye seçimi yaparken birkaç hususa dikkat etmelisiniz.

 

Seçim yaparken ilk dikkat etmeniz gereken nokta battaniyenin kumaşı olmalıdır. Üretiminde kimyasal ürünlerin bulunmadığı, alerjik reaksiyonlara sebep olmayacak kumaşlardan yapılmış battaniyeleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca kumaşın leke tutmayan ve kolay kuruyabilir olmasına da dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra battaniye seçimi yaparken mevsim göz önünde bulundurulmalıdır. Kış için daha kalın battaniyeleri, yaz için ise daha ince ve hava geçiren battaniyeleri tercih edebilirsiniz. Uyku esnasında çocuğun üzerine örtülecek battaniye de aynı şekilde hava geçiren bir kumaştan imal edilmiş olmalıdır.

 

Bebek ve Çocuk Battaniyesi Fiyatları

 

Bebek battaniyeleri ve çocuk battaniyeleri geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. Bu sayede her bütçeye uygun bir battaniye modeli bulmak mümkündür. Ancak battaniye alırken ilk dikkat edeceğiniz şey battaniyenin fiyatı değil kalitesi olmalıdır.

 

Birçok farklı sevimli desene sahip olan battaniyeleri inceleyerek çocuğunuz için en uygun olanını belirleyebilirsiniz. Buradan tüm bebek battaniyesi modellerine ulaşabilirsiniz. 

 

Son olarak, bir önceki " Bebek bezi nasıl bağlanır?" başlıklı makalemizi okudunuz mu? 

Etiketler: bebek battaniyeleri, bebek ve çocuk battaniyeleri, çocuk battaniyeleri
Ocak 31, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR