Bebek Giyiminde Tek Parça Mı, Yoksa İki Parça Mı?

bebek giyim kombinleri

 

Tek parça bebek giyim ürünlerinin de bebek ikili takım modellerinin de kendilerine göre avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Bebek ikili takım modellerini bebeğin üzerine giydirmek ve çıkarmak daha kolaydır. İki parça kıyafet kullanımı, özellikle bebeğin altını değiştirirken size rahatlık sağlayacaktır.

 

 

 

Yukarıda gördüğümüz model kız bebek ikili takımı satın almak için tıklayınız. 

Ancak iki parça kıyafetlerde bebeğin beli açılabilir ve soğuğa maruz kalabilir. Bu durum da bebeğinizin hasta olmasına sebep olabilir. Bunun da basit bir çözümü var ikili takımların altına da tulum giydirme şansınız var.  Genel olarak bakıldığı zaman Tek parça bebek giyim ürünlerinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. 

Son çıkan bebek giyim ürünleri sayesinde tek parça kıyafetler ile iki parça kıyafetler arasında bir seçim yapmanıza gerek yoktur. Bu kıyafetlerin birleşimi niteliğinde, ağ kısmı çıt çıtlı olan bebek tulumları bulunur. Ağ kısmı tulumlar tek parça gibidir ve gerekli durumlar da ağ kısmında bulunan çıt çıtlar rahatlıkla açılabilir.

 

Bebek Tulumu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Tulumun bebeğinizin bedenine uygun olması çok önemlidir. Yeni doğan bebekler kısa sürede gelişim gösterdiği için aynı beden tulumlardan çok fazla almanın bir mantığı bulunmamaktadır. Bu yüzden başlangıç için yeni doğan bebeklerin bedenine uygun 4-5 tane tulum alıp daha sonrasında bebeğinizin bedeni geliştikçe yeni bedenine uygun tulumlar satın alabilirsiniz.

Tek parça bebek giyim ürünleri ile bebek ikili takım modellerinin avantajlarına sahip olan çıt çıtlı tulum modelleri geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Tulum modellerini inceleyerek kendi bütçenize uygun bir tulum modeli bulabilirsiniz. Ancak bebek tulumu alırken fiyatından ziyade kalitesine daha çok önem vermelisiniz. Alacağınız tulumun kumaşı, bebeğinizin cildine zarar vermeyecek türden olmalıdır. Pamuklu kumaşları tercih ederseniz bebeğinizin cildi rahatlıkla hava alabilir.

 

 

Yukarıda gördüğümüz sevimli mi sevimli erkek bebek tulum modelini satın almak için tıklayınız. 


Dipnot: Aldığınız bebek ürünlerini kullanmadan önce yıkamalısınız. Yıkama esnasında temiz içerikli, bebek çamaşırlarına uygun bir deterjan kullanmalısınız. Çocuğunuza giydirdiğiniz tulumun üzerinde leke oluşumu olmasa bile düzenli aralıklarla yıkamanız gerekir. Tulum dahil diğer bebek kıyafetlerinin kurutma işlemini de ya kurutma makinesinde ya da havadar bir ortamda yapmalısınız. 

Etiketler: bebek giyiminde tek parça ve ikili takımlar
Ocak 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR